Intro

Waarom dit blog?

Dit is een blog blog waarin ik de positieve resultaten  van mensen die hun kanker behandelen met cannabis, verzamel al vanaf begin januari  2017. Als je jou verhaal wilt delen op mijn blog neem dan contact met mij op.  Je  kan mailen annelieskuipers67@gmail.com. . Bellen kan ook. Mijn nummer is 06-81449464.

Ik wil de berichten zo  min mogelijk aanpassen,  gewoon zoals ik ze aantref of zoals men mij het verteld geef ik ze weer.

Er zijn vele manieren om te genezen. Reguliere methodes zijn er 1 van. Er zijn genoeg mensen die dankzij chemo, bestraling of operatie etc. hun kanker  overwonnen, dat is een feit. Deze gevallen zijn bekend. Maar er wordt officieel niets bijgehouden van mensen die claimen dat cannabis of alternatieven hebben bijgedragen aan hun herstel.  Nee,  het heet dan:  ” spontane genezing” Niemand is nieuwsgierig naar wat de patient er zelf aan gedaan heeft om te genezen. Daarom is dit blog! Om bekendheid te geven aan het feit dat er meer is dan reguliere methodes en meer mogelijkheden heeft om zelf uit te kunnen kiezen.

Reguliere behandelingen  richten  vaak enorme en levenslange schade aan voor de patient.  Cannabis heeft alleen de korte termijn bijwerkingen die na maximaal 12 uur na het laatste gebruik vanzelf verdwijnen.  Helaas geldt voor alle behandelingen die succesvol zijn dat kanker altijd weer kan terug komen, cannabis is daarop geen uitzondering. Daarom is het advies om cannabis preventief te blijven gebruiken en ook voeding blijvend aan te passen.

Bewijs?

Er is  heel veel wetenschappelijk bewijs te vinden op medisch wetenschappelijke websites, maar dat is bewijs verkregen uit proefopstellingen in laboratoria waaronder ook diermodellen (muizen) die met verschillende menselijke kankertumoren waren ” besmet “.  Er zijn met deze onderzoeken mooie resultaten gehaald, alleen de oncologen wachten op wetenschappelijk onderzoek van studies met personen  en zij mogen dan ook geen cannabis aanraden en zelfs niet als eerste over beginnen in de behandelkamer met de patient.  Ook zitten deze artsen vast aan voorgeschreven protocollen, als ze deze niet volgen kunnen ze hun licentie kwijtraken. Het mag alleen voorgeschreven worden als alle andere methodes gefaald hebben en de patient opgegeven is, ter bestrijding van pijn. Wat ik ook nog wil benadrukken is dat deze onderzoeken bijna allemaal gedaan worden met geisoleerde synthetische cannabis, dit is op molecuul basis nagemaakte cannabis. Deze cannabinoiden zijn gewoon te koop bij farmaceutische bedrijven speciaal voor onderzoeksdoelstellingen. Dus dan heeft met niet het totale boucquet aan stoffen die elkaars  werking versterken, wat het entourage effect genoemd wordt. Ik raad dus aan de echte plant te gebruiken en geen nep.

Het mooiste bewijs dat cannabinoiden tumorcellen doden is verkregen door Christina Sanchez, onderzoeker uit Spanje:

“We hebben ontdekt dat als we deze tumorcellen behandelen met THC, de psychoactieve stof van de plant, het de tumorcellen vernietigde in de petrischaaltjes. Daarom dachten we: we zien hier een potentieel antitumor effect. Daarom besloten we het toe te passen op diermodellen van menselijke borst en hersentumoren. Menselijke hersencellen werden in de hersenen van muizen geplaatst net als borstkankercellen in de borsten van muizen. De resultaten van deze test lieten zien dat THC wellicht gebruikt kan worden voor de behandeling van deze kankers. Cellen kunnen op veel manieren sterven, maar met cannabis stierven ze op een ‘schone’ manier, ze pleegden zelfmoord. Cannabinoïden hebben geen effect op niet-tumorachtige cellen. Dit is een voordeel ten opzichte van chemotherapie omdat dit alle cellen van het lichaam aantast”.

Vrij vertaald naar: Cristina Sanchez, Moleculair bioloog aan de Compultense Universiteit van Madrid.

Op deze video hoor je haar het zelf zeggen  https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=W53Z33Vk5T8

Er zijn nog veel meer onderzoeken te lezen op sites zoals Pubmed  en deze zijn veel belovend. Hier 20 recente onderzoeken bij tumoren: http://www.collective-evolution.com/2013/08/23/20-medical-studies-that-prove-cannabis-can-cure-cancer/

Willen farmaceuten geen onderzoek doen naar de werking van de plant?  Het is een cliche inmiddels, maar op een plant valt geen patent te verkrijgen.  Het mes snijdt aan twee kanten: organisaties zoals het KWF krijgen daarom desgevraagd ook geen onderzoeksaanvragen binnen naar cannabis.  KWF selecteert waaraan ze hun geld  willen doneren en let daarbij op of dit onderzoek kans maakt op doorontwikkeling door grote farmaceuten. Iedereen weet dat pharmaceuten synthetische medicijnen maken en niets kunnen met de werking van een plant. Dit mechanisme houdt zichzelf dus in stand. Het is een retorische vraag: waarom is er geen bewijs? we doen het onderzoek niet. Waarom doen we geen onderzoek? omdat er geen bewijs is. Follow the money is het hier dus ook weer.

 

Annelies Kuipers