6) Borstkanker, mijn eigen buurvrouw al twee jaar geen kanker meer, alleen operatie, wietolie en andere alternatieven.

Een verhaal van hier om de hoek.

Mijn buurvrouw kreeg borstkanker, grote tumor. zeer agressieve vorm. Ze moest meteen geopereerd worden, en daan de chemo. De huisarts kwam bij haar thuis aan de deur om haar te bewegen de behandelingen te starten. Dat was best beangstigend. Hij zei zelfs: wat moet je aan je kinderen vertellen op je sterfbed? hij bedoelde: als je niks gedaan hebt. Maar ze deed dus een heleboel op alternatief gebied, onder andere cannabis, maar geen chemo of bestraling en ook geen hormoontherpie. Wel de operatie. En nu, twee jaar later: nog steeds schoon. En het worden er steeds meer en meer, en dat wil ik uitdragen. zonder wetenschappelijk bewijs. Maar hopelijk durven steeds meer mensen over de streep te gaan.

Als je wilt kun je contact met mij opnemen hierover. Ik moet nog vragen of ze het oke vind om haar zelf te benaderen hierover. Daarom nu anoniem.

Eén gedachte over “6) Borstkanker, mijn eigen buurvrouw al twee jaar geen kanker meer, alleen operatie, wietolie en andere alternatieven.”

  1. Beste Annelies, erg nieuwsgierig ben ik naar haar algehele aanpak. Ik heb borstkanker en bewandel mijn eigen pad. Als je buurvrouw het wil delen, hoor ik het graag.

Reacties zijn gesloten.