Wietolie alleen is niet genoeg. Verandering van het voedingspatroon is minstens zo belangrijk. Er zijn geen garanties maar het is het proberen waard. Ieder persoon reageert anders en heeft een andere dosis en percentage nodig. Ook het oplossen van oude trauma’s zorgt voor minder stress en daardoor een lichaam wat beter in staat is om de kanker aan te vechten.
Koop nooit bij cannabis bij Etos, Holland and Barret, G&W gezondheidswinkel , ’t Kruidvat etc etc!!

Maak het het liefst zelf van eigen planten en laat je olie zelf testen bij een laboratorium. Er zijn te veel oplichters aktief. Voor verkoopadressen adviseer ik de lijst met transparantie leveranciers die hun olie met testrapporten aanbieden. Maar dan nog is het niet zeker dat de percentages kloppen die ze leveren. Als je het zeker wilt weten laat het dan zelf testen.

BLOG

Dit blog is een verzameling van positieve ervaringen van mensen met kanker die ook cannabis gebruikten, en geloven dat het hen hielp, naast of zonder reguliere behandelingen. Dit al vanaf januari 2017. Ik ben hier mee begonnen voor mijzelf, mijn vrienden en familie. Een paar jaar terug vond je nog niks over mensen die cannabis gebruikten tegen kanker. De enige verhalen die ik toen tegen kwam waren afkomstig uit het buitenland en werden gepubliceerd op sites die als onbetrouwbaar bekend stonden. Het is lastig na te gaan of een verhaal klopt maar bij een landgenoot kon ik als het moest nog zelf contact op nemen om te vragen of het verhaal klopt. Toen er steeds meer Nederlanders kwamen die hun postieve berichten naar buiten brachten leek mij het een goed idee zoveel mogelijk berichten te verzamelen. Natuurlijk kan je nooit met zekerheid bewijzen dat cannabis, of om het even welk medicijn dan ook, jou ziekte genezen heeft. Toch zijn de resultaten van de mensen die ik hier vastleg op z’n minst opvallend te noemen. Al deze verhalen bij elkaar zeggen méér dan één anekdote van enkeling.

Heb je zelf ook positieve ervaringen, en wil je die delen op dit blog? neem dan contact met mij op via annelieskuipers67@gmail.com.

Lees verder