Mijn stelling is dat cannabis geen kanker geneest. Hoe dan wel? cannabis laat alle cellen beter functioneren ongeacht hun functie. Daarom heeft het ook zo’n brede werking voor bijna alle ziektes. Het zelfherstellend vermogen van het lichaam neemt hierdoor toe. Erzijn mensen bij wie het niets doet die zelfs twee keer de Rick Simpson kuur gedaan hebben. Houdt dat in je achterhoofd als je deze individuele verhalen leest.

WAARSCHUWING VOORAF: Ook voor het kweken van slechts 2 planten zijn er patienten uit hun huurwoning gezet met alle gevolgen van dien. Er is geen gelijke berechting. Vergeet niet dat 5 planten OOK verboden zijn ookal heet het dat 5 planten gedoogd worden. Gedogen is een rekbaar begrip, gemeentes, woningbouwcorporaties en energieleveranciers mogen zelf weten hoe ze uitvoering geven aan het gedoogbeleid zonder tussenkomst van de rechter. Kijk hier maar… Te triest voor woorden dit:
https://m.limburger.nl/cnt/dmf20181210_00083771/vrouw-met-vijf-wietplanten-volgens-rechter-terecht-uit-woning-gezet.
Dit blog is een verzameling van positieve ervaringen van mensen met kanker die ook cannabis gebruikten, en geloven dat het hen hielp, naast of zonder reguliere behandelingen. Dit al vanaf januari 2017. Ik ben hier mee begonnen voor mijzelf, mijn vrienden en familie nadat er twee sterfgevallen door kanker waren in onze kring. Een paar jaar terug vond je amper wat over mensen die cannabis gebruikten tegen kanker. De verhalen die wel de media haalden kwamen veelal uit het buitenland. Toen er steeds meer Nederlanders kwamen die ook hun postieve resultaten naar buiten brachten leek mij het een goed idee zoveel mogelijk berichten te verzamelen. Ik zoek zo goed mogelijk uit wat het waarheidsgehalte van deze berichten. Met een aantal mensen heb ik nog steeds contact en kan ik u misschien aan doorverwijzen. Natuurlijk kan je nooit met zekerheid bewijzen dat cannabis, (of om het even welk medicijn dan ook), de ziekte genezen heeft want er spelen zoveel factoren tegelijk een rol. Toch zijn de resultaten van de mensen die ik hier vastleg op z’n minst opvallend te noemen. Mijn overtuiging is dat al deze anekdotes bij elkaar meer zeggen dan één anekdote van een enkeling.

Heb je zelf ook positieve ervaringen met kanker, en wil je die delen op dit blog? neem dan contact met mij op via annelieskuipers67@gmail.com. Ook voor tips of aanvullingen op dit blog kan men mij mailen.

Lees verder