Waarschuwing mbt het zelf telen van cannabis:
Het gedoogbeleid zegt dat 5 planten onbestraft blijven. Maar ondertussen kun je toch je huis kwijt raken met 5 planten als de woningbouwvereniging dit in hun huurbeleid heeft staan wat jij hebt ondertekend.
Ook voor het kweken van slechts 2 planten zijn er patienten uit hun huurwoning gezet met alle gevolgen van dien. Vergeet niet dat 5 planten OOK en nog steeds verboden zijn. Gedogen is een rekbaar begrip, gemeentes, woningbouwcorporaties en energieleveranciers mogen zelf weten hoe ze uitvoering geven aan het gedoogbeleid, Kijk hier maar…
https://m.limburger.nl/cnt/dmf20181210_00083771/vrouw-met-vijf-wietplanten-volgens-rechter-terecht-uit-woning-gezet.

Mijn stelling is dat cannabis geen kanker geneest. Hoe dan wel? cannabis laat alle cellen beter functioneren ongeacht hun functie. Daarom heeft het ook zo’n brede werking voor bijna alle ziektes. Het zelfherstellend vermogen van het lichaam neemt hierdoor toe. Erzijn mensen bij wie het niets doet die zelfs twee keer de Rick Simpson kuur gedaan hebben. Houdt dat in je achterhoofd als je deze individuele verhalen leest.

Dit blog is een verzameling van positieve ervaringen van mensen met kanker die ook cannabis gebruikten, en geloven dat het hen hielp, naast of zonder reguliere behandelingen. Dit al vanaf januari 2017. Ik ben hier mee begonnen voor mijzelf, mijn vrienden en familie nadat er twee sterfgevallen door kanker waren in onze kring. Een paar jaar terug vond je amper wat over mensen die cannabis gebruikten tegen kanker. De verhalen die wel de media haalden kwamen veelal uit het buitenland. Toen er steeds meer Nederlanders kwamen die ook hun postieve resultaten naar buiten brachten leek mij het een goed idee zoveel mogelijk berichten te verzamelen. Ik zoek zo goed mogelijk uit wat het waarheidsgehalte van deze berichten. Met een aantal mensen heb ik nog steeds contact en kan ik u misschien aan doorverwijzen. Natuurlijk kan je nooit met zekerheid bewijzen dat cannabis, (of om het even welk medicijn dan ook), de ziekte genezen heeft want er spelen zoveel factoren tegelijk een rol. Toch zijn de resultaten van de mensen die ik hier vastleg op z’n minst opvallend te noemen. Mijn overtuiging is dat al deze anekdotes bij elkaar meer zeggen dan één anekdote van een enkeling.

Lees verder