We wilden graag ons verhaal delen. Omdat zeker ik in het begin erg sceptisch was over THC en CBD. Mijn man heeft slokdarmkanker met uitzaaiingen in longen en lever. Nog een beetje chemo en dan hopen dat deze zou aanslaan om zijn leven te rekken. Mijn broer heeft reuma en hij kwam met de thc olie. Maar ik dacht dit is vast een broodje aap verhaal. Maar hoe meer ik me erin ging verdiepen raakte ik toch wel overtuigd dat het in elk geval geen kwaad kon. Dus begonnen met 20% gemixt met cbd. Aan de chemo en tijdens de chemo alleen THC natuurlijk. Helaas kregen we slecht nieuws, de chemo had niet aangeslagen en waren er 14 tumoren bij gekomen. 4 in zijn longen erbij en 10 in zijn lever erbij. Het is dus een kei agressieve vorm want dit was in 1,5 maand tijd zo gegroeid. MAAR de tumor in zijn slokdarm was voor de helft wel weg. BIZAR dacht ik want dat is gek, nu vonden de artsen dit zelf ook heel gek. Maar ik dacht zou het echt? Zou die verdomde wietolie iets hebben gedaan. Je moet weten dat hij dit slikte dus het komt gelijk bij de bron in elk geval de hoofdtumor. maar het was maar 20%. En ik heb dit ook gevraagd, Ze geven hier geen antwoord op alleen dat het inderdaad heel vreemd is, want als de chemo in de tumor aanslaat dan zou dit ook in de uitzaaiingen hebben moeten doen. En dit was niet het geval. Daar waren ze het wel over eens. nu deed mijn man ook mee aan een proef waar ze meten hoeveel chemo erin de tumor zit. En heb ik gevraagd of ze ook de THC meten. Dit zouden ze wel doen. Alleen krijgen we hier geen uitslag van. Maar dat maakt niet uit, als ze maar meten. Dus zo bedacht ik mij we moeten die 100% pasta gaan halen. Maureen had mij al een huiswerkpakket gestuurd dus we wisten waarmee we aan de slag moesten. In het begin was ik ook sceptisch op Maureen dit omdat er gewoon teveel mafketels rondlopen (sorry Maureen). Maar omdat de tumor was gehalveerd wist ik zeker dat dit met de olie te maken had. We mochten mee doen aan een proef chemo nanoballetjes cripec genoemd. En we hadden ondertussen de spulletjes die we nodig hadden voor de zogenaamde Rick Simpson methode. Nu 2 maanden verder 2 van de nieuwe chemo kuren gehad. Vandaag kregen we de uitslag. De tumoren zijn stabiel er zijn geen nieuwe bij gekomen. Ze noemen het stabiel ook als het kleiner is geworden. De tumoren in zijn longen konden ze niet meer vinden. Of ze helemaal weg zijn dat weten ze niet zeker, maar ze konden ze niet meer waarnemen op de scan. Op zijn lever waren er niet meer bij gekomen, of deze minder waren geworden kon ze niet vertellen. Ze gingen nog wel de foto’s bestuderen om dus te kijken of deze minder waren geworden. daar hadden ze vandaag geen tijd meer voor omdat we en de scan en gelijk 1,5 uur later de uitslag kregen. We hebben nog 1 maand te gaan dan hebben we een hele rick simpson kuur gehad. Maar je kan zeggen wat je wilt het is natuurlijk gewoon bizar. We kunnen niet zeggen of het de chemo is of de THC olie we zijn geen dokters. Maar wel bizar dat nu ineens met de 100% THC en hiervoor met de 20% er wel een hele hoop gebeurd. Toeval? normaal zou ik dit gedacht hebben. Maar hoeveel toevalligheden wil je hebben? Voor de duidelijkheid ik weet niet of het zijn leven gaat redden. Ik weet alleen dat het het proberen dubbel en dwars waard is. Want we pikken er nu wel weer tijd bij, en tijd is ongelooflijk kostbaar. Dit wilde ik graag delen (ik kan dit niet delen op mijn tijdlijn vanwege het werk). Wij zijn Maureen Hanlon ontzettend dankbaar, haar inzet voor andere mensen zonder daar iets voor terug te vragen. Bedankt voor alles je bent een ongelooflijk mooi mens. Over 2 maanden weer een scan ik ga jullie op de hoogte houden.