Vorig jaar werd bij mij hormoongevoelige borstkanker (tumor 2 cm) met uitzaaingen onder de oksel en onder het sleutelbeen geconstateerd. Operatie was niet mogelijk onder sleutelbeen dus mij werd chemo aangeraden. Van de eerste chemo kreeg ik een maagperforatie en longonsteking en belande in het ziekenhuis (begin juni 2019). Daarna ben ik gestopt met reguliere behandeling. Ik ging verder met CBD en THC (volgens tips van Maureen, maar meestal waren mijn doseringen veel lager, 0,25 gram per dag ipv 1 gram per dag) en tips uit het boek ‘How to starve cancer’ van Jane McLelland. In juli was de tumor 1,5 cm op de echo (uitzaaiingen niet meer te zien), in oktober 1,1 cm en afgelopen week konden 2 radiologen de tumor niet meer vinden. Hij was volgens hen ‘gedesintegreerd’, uit elkaar gevallen, opgelost in het weefsel. Komende week krijg ik nog een MRI om te checken of er nog minuscule restanten zijn die op de echo niet zichtbaar zijn maar bij deze wil Maureen graag bedanken voor haar advies. Je bent een engel Maureen ??