Ook goed nieuws hier. Ik volg deze groep al twee jaar kritisch. Ik heb eerst vertrouwd in de medische wetenschap waardoor ik de stap naar Maureen (te) laat gemaakt heb. Ik heb darmkanker met uitzaaiingen in longen, lever en hersenen. In januari langs het randje van de dood gezweefd omdat de uitzaaiingen in de hersenen even agressief als onverwacht kwam. Ik heb van 4 feb tot 31 maart vrijwel dagelijks de afviezen van Maureen opgevolgd. Ter volledigheid gebruikte ik hiernaast wel chemo, ben ik 90% minder vlees gaan eten en heb ik mijn suikerinname met 75% gereduceerd. De resultaten uit de scan:
De uitzaaiingen zijn afgenomen. Ze hebben de ruimste kanten van de 3 grootste uitzaaiingen gemeten

lever van 18 naar 12 mm. Longen van 23 naar 17 mm en van 25 naar 22. Dit klinkt weinig maar het volume van de twee grootste uitzaaiingen zijn gehalveerd. Dit resultaat is geen garantie dat het goed is in mijn hersenen (scan nog in te plannen eind april/begin mei in Tilburg) of dat er over 9 weken weer een goed resultaat te melden is maar voor nu ben ik happy en dankbaar en heb ik natuurlijk Maureen telefonisch als een van de eerste op de hoogte gebracht. Stay safe