Ik heb je al weer een tijd geleden verteld over mijn situatie, tumor in de dikke darm met uitzaaiingen in buikvlies en lever. Ik heb twee stoma’s gekregen en ben in Rotterdam geopereerd, de Hipec techniek. Helaas is de operatie tussentijds stopgezet, teveel uitzaaiingen. Dit was in december 2017. Hierna alternatieve dingen geprobeerd en in februari begonnen met wietolie 3/4 druppels tweemaal daags onder de tong. Ook begonnen met chemokuur want de uitzaaiingen waren alleen maar toegenomen. Ik heb jou verhaal gelezen over rectale toediening van wietpasta plus gebruik van cbd olie. Na ons contact ben ik begonnen met wietolie te druppelen in beide stoma’s-ik heb een ileostoma, zg. Slijmfistel. Nu, na de derde chemokuur een ct-scan gehad. Een blije oncoloog kwam me tegemoet en vertelde me dat de uitzaaiingen in het buikvlies nog nauwelijks zichtbaar waren. Ook de uitzaaiingen in de lever waren duidelijk afgenomen. Deze man stond ook achter het gebruik van wietolie. Hij steunde mij daarin. Vervolg; in mijn situatie helpt het dus de combinatie van het rechtstreeks inspuiten van wietolie met cbd plus 20 % thc. Plusminus15 druppels per keer in beide stoma’s. Daarnaast de chemokuur plus een positieve levenshouding en een stuk gezonder eten en drinken – weinig vlees, wel vette vissoorten, veel biologische groenten en veel vers fruit plus zelf geperste fruitsappen. Daarnaast drink ik dagelijk twee glazen kefir, een soort biologische drinkyoghurt waar ik ook positieve verhalen over hoorde. Dit alles leidde tot hele positieve resultaten. Ik heb een palliatieve chemobehandeling, maar de resultaten bieden weer perspectief op mogelijk herstel! De komende dre maanden moeten dit uitwijzen, Ik je dank voor je bijdrage, hierdoor ben ik op deze wijze van behandelen gekomen. Plus een positieve oncoloog en de steun van de mensen om me heen waardoor ik verder kan. Sorry voor de typefouten maar het gaat toch om de inhoud! Dit wilde ik graag even met je delen. Ik heb respect voor al je activiteiten. Ik ben inmiddels ook al weer deels aan het werk gegaan, zo goed voel ik me dus!

(Dit is was WhatsApp gespekje verzonden aan Maureen Hanlon en ik mocht het delen van deze persoon)