Longkanker in 2015, maar nog steeds alles in orde.
Bericht op de site van Maureen Hanlon.
Datum: 18 april.
Een paar jaar eerder  in augustus 2015 melde B. zich op de site van Maureen met niet-kleincellige longkanker.

Ze had longkanker met uitzaaiingen naar de lymphen. Ze gaven haar toen twee jaar.

En nu  schrijft ze: “Hee Maureen, hadden ze me eerst nog twee jaar gegeven. Ben ik inmiddels naar een ander ziekenhuis gegaan en met de thc begonnen 4 jaar verder!! En vandaag (18 april 2018) wederom alles in orde, weg, foetsie en nu niet meer over 3 maanden terug maar een half jaar. Weet u het zeker? Een half jaar?Ja weet het zeker. Mede dankzij jou weet ik het zeker.”

Vraag gesteld door  een ander lid:  “Is dit in combinatie met ander behandelingen gelukt of alleen met gebruik van THC/CBD?”

Antwoord van B:

“Ik ben begonnen (in 2015) met de THC en chemo. Na de 1e chemo kreeg ik onverwachts telefoon van mijn arts. Hij had de scan bekeken en was zeer verbaasd. Alles was weg! Hij zei dat dat hij dat nog niet eerder had meegemaakt. Hij ging bespreken in groot overleg wat nu verder want als er niks meer zit valt er niks meer te behandelen ook. Toch na groot overleg is er besloten om door te pakken….Ik heb uiteraard verteld dat ik bezig was met THC. Antwoord was kort maar krachtig, doorgaan B!”

Dus wel met chemo? Antw. B: ” Ja maar na 1 keer chemo was alles al weg. En dat kan gewoon niet het werk zijn van 1 chemo zeker niet toen ik de verbazing van de arts hoorde. Het moet echt de THC geweest zijn. Daar ben ik van overtuigd”.