Hallo allemaal, hier mijn verhaal..
In 2010 kreeg ik borstkanker en ben besparend geopereerd, daarna 33 bestralingen en het advies was chemo en 7 jaar antihormoontherapie. De chemo gaf maar 3% extra levensverwachting en heb ik geweigerd, waar ik geen spijt van heb gehad. Vond dat ik dan maar wel antihormoontherapie moest doen en ben begonnen aan de tamoxifen. Tevens kreeg ik elke 3 mnd een injectie met Lucrin. Ik bleef maar hangen in dat dal..had veel last van stemmingswisselingen en voelde me steeds verder van mezelf…
Slapen was een drama want door de onnatuurlijke gedwongen overgang had ik zeker 10 x per nacht een opvlieger…
Na 1 jaar weer controle en al besloten dat ik zou stoppen met de pillen als alles goed was. Dat was gelukkig zo en ben ook direct gestopt en langzaam aan voelde ik me steeds wat beter. Uiteindelijk het leven weer op kunnen pakken.

Helaas in september 2015 opnieuw foute boel…..longkanker ?
Veel nare onderzoeken en in de rechter long zat een tumor van 7 cm. Ongelofelijk vond ik het. Ging dit over mij? Ik kon prima een uur zumba en voelde me goed….dacht echt dat ze een fout maakten…
Maar helaas..het ging over mij.
Heb chemoradiatie gekregen, dat is chemo en bestraling tegelijk. 34 bestralingen en 3 chemo’s van 3 dagen. Afschuwelijk…
Maar geen keus…
De tumor was daarna gehalveerd en het goede nieuws was dat ik toen geopereerd kon worden.
De rechter onderste longkwab is toen verwijderd. Heb nog steeds last van de ribben, dat duurt erg lang.
Het slechte nieuws was dat er uitzaaiing was naar de lymfeklieren achter het borstbeen. Na de operatie zijn daar helaas nog levende cellen gevonden……?

Dat viel erg tegen na al die nare toestanden.
Heb longarts gevraagd wat er nog kon. M’n dna is toen nagekeken en de tumor bleek van het type K-ras en kwam daarom niet in aanmerking voor chemo pillen. Ik vroeg om immunotherapie maar dat kon ook niet want er was momenteel geen studie….??!?
Ik was ontdaan. Uit het veld geslagen. Op.

Ondertussen hadden we al veel info gezocht over alternatieve dingen en besloten dat we de Rick Simpson therapie zouden doen.
Erg lastig om goede info te krijgen die ook echt betrouwbaar is. Heb het achteraf verkeerd gedaan. Heb te weinig cbd genomen.
Omdat we er steeds meer over lazen en hoorden van anderen uiteindelijk nog een 3 maanden kuur erachteraan gedaan met wel genoeg thc en cbd. Ik neem 15 druppels cbd en 5 druppels thc. (Opmerking: Met ‘druppels’ thc bedoelt **** de pure thc pasta dus niet de verdunde thc druppels. Verder bij hormonale borstkanker is het advies 3 keer zoveel CBD als THC).
Daarna overgegaan op onderhousdosering omdat ik sinds dat ik de olie gebruik me pas weer steeds beter ben gaan voelen…
Slapen is weer oké en weer eetlust.. (10 kilo erbij in 1 jaar!!)
Blijer….levenslust….weer kunnen genieten….
En dat is goud waard……
Voor mij was het de redding…
Ennnn….in januari scan gehad….en alles was goed!! Schoon dus.

Update 23 weken later: Update !

Afgelopen vrijdag wederom uitslag gekregen van ct scan en de longarts kon melden dat de beelden van de scan er hetzelfde uitzagen als een half jaar eerder! Dat is dus GOED nieuws!!!

Blijf dus op dezelfde wijze doorgaan met de onderhoudsdosering van zowel thc als cbd. Voel me erg goed zeker wanneer ik vergelijk met anderen die ook kampen met blijvende schade van zowel chemo bijwerkingen alsmede schade van de vele bestralingen…..
Het gaat langzaam maar heb mn leven nu weer aardig ‘normaal ‘ en in balans….

Ik hoop dat mijn blijdschap jullie wat moed en hoop kan geven!!!!! Liefs

Ze heeft theoretisch 2 x een RSO kuur gedaan en gebruikt nu nog een onderhoudsdosering van 0,25 ml pure thc rectaal en 15 druppels Cbd van 10% ‘s morgens de cbd en voor het naar bed gaan de thc.
Met 5 druppels thc bedoelt christine de pure thc pasta dus niet de verdunde thc druppels.
Ze slikt 3 x zoveel cbd als thc omdat de borstkanker hormonaal was.
Als mensen die dit verhaal lezen hier meer over willen weten kan ik (Annelies) je verbinden met Maureen Hanlon die deze vrouw aan dit mooie resultaat geholpen heeft.