Heey allemaal,

Ongeveer 3.5 maanden geleden meldde ik me aan in deze community. Met het verhaal dat bij mijn moeder op 50 jarige leeftijd totaal onverwacht ver uitgezaaide borstkanker gevonden was.

Vanaf 26 juli sinds dat bericht deden we alles dat we konden:
– Uitzonderlijk goede voeding en daar strikt aan houden
– Infra rood sauna gekocht om immuunsysteem te ondersteunen
– Manier van denken heel goed houden
– Succesverhalen lezen en bekijken
– Negatieve mensen het huis uit zetten
– Wietolie
– Bestraling van het grootst aangetaste gebied (haar heupen, die scheurden door de kanker waardoor ze maanden niet kon lopen)
– Hormoon therapie

Kortom, linksom en rechtsom alles gedaan.

Tijdens de constatering van de diagnose werd er verteld dat gelijk houden van de situatie zo’n beetje het hoogst haalbare zou zijn. Verminderen was vrijwel ondenkelijk. Herstel onmogelijk.

Gister zijn we voor een tweede check naar het ziekenhuis gegaan, kijken of de situatie veranderd was.

En ons harde werk werd beloond!

– De gezwellen uit de lymfeklieren zijn nagenoeg weg
– Ze kan weer lopen, fietsen, normaal bewegen
– De borsttumor is losser en kleiner (was out of options volgens de eerste berichten)
– Ze straalt en is fit
– Ze is niet 1 dag ziek geweest gedurende het hele proces, van geen enkele behandeling.
– Alle bloedwaardes die moesten stijgen zijn gestegen, alles dat moest dalen is gedaald, het meeste zit op het randje van weer gezond.

We hebben er aan alle kanten alles aan gedaan. En met resultaat! Iets waar we super dankbaar en blij voor en mee zijn. en wat ik graag met jullie wil delen om mee te nemen in alle mogelijkheden die er kunnen zijn tijdens rot situaties.

Nogmaals dank voor alle support in het begin, ook dat heeft heel erg meegeholpen bij het proces <3 We gaan nu voorbereiden op Hawaii. Mijn man John en ik gaan daar na 5 jaar opnieuw trouwen en trakteren de familie op een week hawaii. Dat was even twijfelachtig of dat zou kunnen doorgaan. Maar de mogelijkheid is er weer, mama heeft de zomer jurkjes al besteld en we gaan het leven maximaal vieren eind december daar met zn allen