Karlie had 3,5 tot 7 maanden te leven zeiden haar artsen in 2014, ze leeft nu nog, volgens haar dankzij THC olie.
Delen zal schelen!

Stichting Mediwiet ontving het volgende bericht via ons gastenboek:

Karlie • 11:38 13-02-2019
LONGKANKER EN HERSEN METASTASE
Hallo, op 2015 heb ik twee berichten geplaatst op deze site. Daarin schreef ik o.a. dat ik longkanker (2010) met een hersenmetastase (2012) had en dat er meerdere plekken in mijn hoofd waren teruggekomen eind 2014. Vanaf dat moment was ik begonnen met wietolie omdat er geen andere opties waren dan algehele hoofdbestraling. Die bestraling heb ik geweigerd. De behandeling was alleen levensverlengend en de statistische overlevingstermijn was 3,5 tot 7 maanden. Inmiddels zijn we ruim 4 jaar verder en bij de laatste controle in november 2018 was er nog steeds niets te zien zowel in hoofd als in long. De controle is teruggezet naar 1 keer per jaar. Let wel: voor longkanker heb ik in 2010/2011 chemo en bestralingen gehad en voor de hersenmetastase in 2012 een operatie en bestralingen. Na de uitslag in 2014 waar gesteld was dat er meerdere plekken in mijn hoofd zaten, heb ik geen behandelingen meer ondergaan. Ik heb alleen wietolie genomen (THC en CBD 4:1) en het gaat erg goed. De artsen (Erasmus Rotterdam) konden dit niet goed verklaren en stellen dat ze dan toch een verkeerde diagnose moeten hebben gesteld.

Geantwoord op 22:59 03-03-2019
Artsen weten weinig tot niets over medicinaal cannabis gebruik, dat hebben ze niet gehad in hun opleiding dus dat kun je ze niet kwalijk nemen. Wat ze niet weten is dat cannabinoiden zoals THC en CBD niet genezen, maar het menselijk immuunsysteem in staat stellen de apoptose (geprogrammeerde celdood) weer op gang te brengen. Rustig aan maar dames en heren artsen, wietolie is geen wondermiddel, het is een hulpmiddel, een soort volksmedicijn! Groene groet, Wernard