Op 21 november 2017 schreef Irene mij via een PB’tje. Ik kwam haar berichtje tegen waarin ze reageerde op Gert Bosch. Gert Bosch staat hier ook met goede ervaringen omtrent endeldarmkanker. Beiden willen niet anoniem.  Irene had darmkanker.

Zo omschreef ze het de eerste keer dat ik over haar las: Ook ik was voor het eerste ziekenhuis opgegeven..palliatief, stadium 4 . Dikkedarmkanker in 2014. Operatie en chemo. Augustus 2016 , kanker terug en uitgezaaid in lymfeklieren buik en kanker bij blaas, vagina en darmen. 2e ziekenhuis zag er wel iets in om mijn te redden. 8x chemo en op 8 feb. Een zware operatie van 7 uur..dit keer 2016-2017 tijdens ziekte cannabisolie gebruikt..zowel thc als cbd. Ik ben nu herstellend, het gaat heel goed en kankervrij !!! Weet niet of je cannabisolie al gebruikt maar anders zou ik zeggen..DOEN! Ik ben vliegende door mijn chemo heen gekomen..ben zelf 2 kg aangekomen in deze periode. Ik ben van overtuigd dat de cannabisolie mij heeft gered..samen met de chemo en als laatst resten kanker weggehaald door operatie.

Lymfeklieren was afgenomen met 75% en in de onderbuik waar kanker zat waren geen activiteit meer van kanker te vinden!

Ga ervoor, positief blijven en NOOIT opgeven.

Heel veel sterkte!

Ze stuurt binnenkort haar verhaal nog wat uitgebreider tot die tijd publiceer ik het zo.
Hoi Annelies,
Sorry zie het nu pas☺
Natuurlijk mag dat..hoe meer mensen die wij bereiken hoe beter!
Klopt ik heb een geweldige ervaring met thc en cbd olie tegen kanker. Toevallig vandaag bloeduitslag gehoord van de arts en die is goed. Het ging om de CEA (tumoermarkers)
Puh! Elke keer verschikkelijk spannend! Vooral omdat de kanker die weer terug was ondekt werd in de tumoermarkers.
Ik wil niet anoniem..ik wil ook mensen laten weten dat er ook andere opties zijn dan alleen die van de artsen.
Ik ben van Deense afkomst en ben ook daar lid van een cannabisgroep op facebook. Daar zijn ze net zo goed bezig om mensen verder te helpen met cannabisolie. Daar is mijn start met cannabis tegen kanker per toeval begonnen. Via via vanuit Denemarken..wat een geluk!!
Ik zal mijn verhaal opschijven voor jou..moet het uitgebreid of een korte verhaal worden?
Heb jij zelf ervaring met cannabis olie?
Ik probeer ook zo veel mensen te vertellen over het wonderlijke effect van de olie..het kan niet vaak genoeg verteld worden…
Groetjes Irene