Beste leden,
Even een update. Sinds april heb ik meerdere keren raad gevraagd voor mijn man met keelkanker.
Van Maureen en andere heb ik veel adviezen mogen ontvangen. Wij zijn destijds meteen na de diagnose begonnen met de Rick simpson methode en bijzonder genoeg merkte mijn vriend direct al verbetering met slikken. We durfden niet alleen te vertrouwen op de cbd, cbg , THC en vitamines en zijn na ons te hebben ingelezen op eigen verzoek overgestapt van de reguliere fotonen therapie op protonen therapie in Groningen. Zoals al eerder gezegd op deze site dit wordt niet aangeboden, je moet er echt zelf om vragen, dan volgt een vergelijkingsonderzoek of je voldoet aan de criteria, doe dit ajb het scheelt zoveel restschade. Natuurlijk is het een extra belasting om 2 maanden (in ons geval) ergens anders te moeten wonen maar het is het waard!
Mijn vriend heeft destijds de pechsonde (werd standaard geplaatst maar nu her overwogen) geweigerd en van de 7 chemo’s maar 3 chemo’s genomen met langere tussenpozen. Niemand kon ons nl vertellen hoelang zo’n chemo nu echt werkt om de receptoren meer open te zetten zodat de bestraling meer aanslaat. Al die tijd zijn we zo goed als kwaad als het ging doorgegaan met de cbd, cbg etc.
Helaas hielp bij mijn vriend de THC niet voor de misselijkheid maar hier heb ik om ons heen wel andere verhalen over gehoord, het blijft natuurlijk persoonsgebonden.
Tijdens de behandeling hebben we voor de ontstane wonden de eerste anderhalve maand trouw aloë Vera zalf gesmeerd, daarna zijn we over gestapt op zalf verstrekt door het ziekenhuis!
Na de hele behandeling heeft hij nogmaals een kuur gevolgd met cbg, cbd etc omdat hij ervan overtuigd was dat het zou bijdragen aan een goede uitslag.
Inmiddels heeft hij afgelopen week een petscan gehad en goed nieuws ontvangen, op de petscan is geen kanker meer te zien. Wij zijn ervan overtuigd dat zonder de aanvullende cbd, cbg en THC en vitamines dit wellicht anders was geweest. Zeker weten doe je dit nooit omdat helaas niemand er onderzoek naar wil doen maar het proberen zo meer dan waard!
Wilde dit bericht graag delen voor degenen die twijfelen en mochten er vragen zijn dan zullen we die proberen zo goed mogelijk te beantwoorden.