Lieve volgers….
Mijn man… in april hoog PSA. Eind juni slecht gesprek, prostaatkanker, gleasonscore 8.
Na petscan blijken er geen uitzaaiingen, dus genezend behandelen. Operatie volgt. Op ok operatie stil gelegd, want bij “nadere bestudering van de pet-scan”, blijken er toch uitzaaiingen. 4 op ribben, twee in lymphen. Hmmm…eerste arts blijft volhouden dat het geen uitzaaiingen kunnen zijn. Ondertussen, door ruggenprik kan echtgenoot niet meer plassen en loopt ruim 6 weken met catheter. Welke af en toe vol met bloed zit.
Maar nu, vandaag….. na de derde scan blijkt tumor in prostaat voor ruim 80 procent verdwenen. Lymphe helemaal niet meer zichtbaar en ribben onveranderd. Toch maar geen uitzaaiingen….. oh ja, op eerste scan was ook iets in de schildklier gezien. Na onderzoek bleek ook daar de kanker. Vorige week schildklier verwijderd en eergisteren gehoord dat daar niets kwaadaardigs in gevonden is.
Wij zijn door een hel gegaan, eerst kun je genezen, dan wordt de behandeling levensverlengend, en nu, zoveel maanden later…. we gaan genezen….
er zitten pas 8 weekjes hormonen in. Maar al veel langer de cbd raw pasta, de cbg druppels, de 60 gram pure thc in zetpilvorm, alsmede de supplementen van een orthomoleculair arts. En ook het eetpatroon aangepast. Maar onze grote dank gaat uit naar onze lieve Maureen, die gedurende deze reis altijd met haar adviezen en goede raad, maar vooral haar geduld, voor ons klaar stond. Wij hebben al deze adviezen opgevolgd en zullen dat in de toekomst ook weer doen.
De artsen noemen mijn man een witte raaf (die bestaan nl niet) en begrijpen heel veel niet. Maar wij geloven in het bestaan van wonderen, alsook in het bestaan van engelen, nl. Maureen!!!
Dank je wel tot zo ver lieve Maureen!!!?