Atze Postma zegt dit op de site van Wernard Bruining:
Dat mogen alle lezers weten. Dankzij de wietolie ben ik van de mondbodum kanker af. Ook bij de 4e controle beurt afgelopen donderdag weer schoon verklaard. Super

“Net lid geworden. Zelf gebruik en maak ik nu zelf wietolie. Deze wietolie ben ik vorig jaar mee begonnen omdat er bij mij mondbodem kanker was vast gesteld. Door een kennis en Wernard Bruining kreeg ik toen het advies om wietolie te gaan gebruiken. Dat heb ik gedaan en tot verbazing van de kaak chirurg die mij had opgegeven bleek de kanker nu wel ineens weg. Voor dit alles had ik al 3 operaties en 32 bestralingen achter de rug. Na de controle in december 2016 en de controle in april 2017 was ik nog steeds schoon. Ik moet dus gewoon door gaan met de wietolie van de arts hoewel deze er eerst wat raar tegen aan keek. Nu is mijn vraag is er een apparaatje te koop waar je het THC gehalte mee kunt meten. De planten die ik ook nu weer staan heb bevatten een hoog THC gehalte, alleen wil graag weten hoe hoog het percentage precies is van de THC/CBD olie. ”

 

Iedereen kent inmiddels denk ik Wernard Bruining wel, van de website Mediwiet.  Wernard geeft lezingen over hoe je zelf olie kunt maken vanuit zijn vaste stek in Druten.

Hij deelt ook regelmatig goede resultaten die mensen behaalden met kanker en andere ziektes,  op zijn facebook en zijn website. Deze zijn ook te zien op Youtube waar je de mensen zelf aan het woord ziet. Een aanrader!

Hij heeft gelukkig de Amphion in Doetinchem ook bereid gevonden daar een lezing te mogen houden.  Deze geschied op 17 december 2017.

www. mediwiet.nl