Wietolie is geen wondermiddel.  Mijn mening is dat er veel mensen goede resultaten behalen en dat het raadzaam is het in ieder geval te proberen. Het is jammer maar net als bij alles in het leven niemand krijgt 100% garanties.  Dus met wietolie toch enorme uitzaaiingen…

Zonder dat ik wil kwetsen wil ik nog iets te zeggen over de wietolie:

VANAF 70% THC GEBRUIKEN TOT ZELFS 95% bij ernstige vormen van kanker.  Neemt niet weg dat sommigen met succes veel minder gebruikten. Ieder lichaam is anders en sommigen hebben minder nodig, anderen meer.

En begin op tijd met gebruiken, niet pas als laatste hoop.

Bij deze man weten we bijvoorbeeld niet of hij misschien zowiezo al te laat was met de start van de behandelingen, zowel regulier als alternatief bedoel ik dan. We weten ook niet hoeveel schade bijvoorbeeld de chemo al veroorzaakt had aan zijn systeem. (Immuunsysteem). En we weten ook niet hoe hoog het percentage wietolie was dat haar man gebruikte. Ze zegt pure THC te gebruiken , maar dan nog kan het percentage THC in de olie te laag zijn.

Om daar achter te komen bestaan er testbureau’s. Want er bestaan veel oplichters op dit gebied! Dus als een leverancier kan aantonen door middel van een certificaat van een testbureau  dat de batch die hij verkoopt minstens 70% THC  bevat en liever nog hoger! dan is de olie goed. Zo hoog mogelijk en dat minstens 3 maanden volhouden en als er dan nog weinig verbetering inzit, gewoon doorgaan…niet stoppen.

Deze mevrouw zegt dat verder behandelen geen zin heeft omdat de doktoren geen opties hebben denk ik dan…maar nog niet gezegd is dat ze moet stoppen met de wietolie of andere middelen. Afwachten tot je dood gaat en niks meer doen lijkt me nooit een optie.

Want er zijn behalve wietolie nog zoveel opties die je het beste tegelijk kunt uitvoeren met de wietolie. Wat ik begrepen het van kanker is dat het een 7 koppige draak is wat je met zoveel mogelijk middelen tegelijk moet aanpakken.