Bericht ontvangen 2 dec. 2017,via de groep:  ” Wietolie ofwel Thc & Cbd  tegen kanker en alle andere aandoeningen” op facebook. Jeannette de Baat vind het goed dat het gedeeld wordt zodat andere vrouwen er ook wat aan hebben. Nog een opmerking van mij: het is niet alleen maar wietolie. Het is een combinatie van dingen die het moet doen.

Rollercoaster van de afgelopen twee maanden.
Precies twee maanden geleden kreeg ik de diagnose: U heeft borstkanker.
De grond zakt weg onder mijn voeten, ineens wordt ik geconfronteerd met de dood.
Ik ben in shock, een paar dagen weet ik het niet meer alles gaat door mij heen angst en verdriet.
Al snel besef ik dat ik de kennis die ik de afgelopen jaren heb vergaard moet inzetten in dit proces.
Ik ga op zoek naar nog meer informatie over het gebruik van cannabis bij kanker. Maureen Hanlon komt langs via Facebook. Zij weet door haar eigen ervaring met kanker alles af van cannabis. Ik kan terecht met al m’n vragen. Ze stuurt mij een huiswerk pakketje met informatie omtrent het gebruik bij borstkanker. Ik bestel bij een bedrijf de benodigde cannabis die ik nodig heb voor de 60 dagen kuur volgens de Rick Simson methode.
Dat is stap 1 wat kan bijdragen aan genezing. Ik spit verder op Internet. Ineens na twee weken van de wereld te zijn geweest besef ik dat het ook een kans is die ik krijg. De volgende morgen sta ik op met een totaal ander gevoel, zekerheid in mijzelf ik ga dit proces aan en wordt beter.
Op Internet kom ik Christel Neven tegen ook zij heeft borstkanker gehad en is het genezingsproces op haar eigen wijze aangegaan. We hebben elkaar gesproken ze gaf mij een adres van een Heilpraktiker in Duitsland. Deze gebeld en direct kon ik terecht. Intussen een operatie ondergaan en wachten op de uitslag of alles was weggehaald. Mijn cannabiskuur ben ik mee gestart en de eerste behandelingen bij de Heilpraktiker ondergaan. Je kunt dit vergelijken met een natuurlijke chemo infuus met hoge Vitamine C en een oncothermo bestraling beiden behandelingen zijn aangenaam. Voor mij belangrijk dat het geen troep is waar ik ziek van zou worden. De uitslag van de operatie komt als een klap binnen, niet alles is schoon er zit nog een tumor. Opnieuw allerlei onderzoeken en een MRI, de arts geeft aan dat ik opnieuw onder het mes zal moeten, misschien een borstamputatie. Inmiddels zes weken na de diagnose borstkanker wordt ik doorverwezen door mijn behandelaar in Duitsland naar een onafhankelijke arts radioloog om een controle echo te maken. Ik wilde graag weten of de kuur al enig effect had gehad en de tumor al geslonken. Dat was afgelopen donderdag. Ik was nerveus, de arts kijkt en onderzoekt het blijft stil, pfff en dan na drie keer zoeken en nog een keer kijken. Mevrouw ik zie niets helemaal niets. Er zit geen tumor meer. Voor mijn gemoedsrust heeft ze nogmaals gekeken, niets meer helemaal schoon.
Zoals de bodem onder mij verdween bij het bericht van borstkanker, zo veel dankbaarheid en emotie bij het horen van deze uitslag.
Deze uitslag is ook een rollercoaster en bijna niet te beseffen dat het zo ook kan.
Mijn keuze voor de cannabiskuur de behandelingen bij de Heilpraktiker en het inzetten van mijn zelfgenezend vermogen hebben als resultaat dat ik weer gezond ben. Ik ben trots op mijzelf dat ik deze weg ben ingegaan geluisterd heb naar mijn eigen gevoel en precies dat heb gedaan wat voor mij past. Hoe bijzonder is dit ik besef alleen maar hoe dankbaar ik ben. Het proces en mijn behandeling zet ik voort voor mij is het een wonder waar ik nu van aan het bijkomen ben.