Dit bericht komt van Stichting PGMCG (http://www.pgmcg.nl/2018/01/muriel-hersentumor-gebruikt-cannabisolie-verhaal/)

Muriël (hersentumor) gebruikt cannabisolie, haar verhaal

Hallo lieve mensen, aangenaam, mijn naam is Muriël

In mei 2006 kreeg ik te horen dat ik een kwaadaardige hersentumor hebt en ongeveer nog 5 a 7 jaar nog te leven had… 10 jaar over-levers  hadden ze (nog) niet mee gemaakt…

Ben toen wel ook anders  gaan eten..weinig koolhydraten veel uien knoflook rode bieten en veel broccoli.  Ik ben 2 x wakker geopereerd 1 in 2007  en in 2010 de 2e operatie en toen  33x bestraald….

En toen kwam cannabis op m’n pad….

De film van R Simpson bekeken en begonnen aan de cure…wat ervaring uit m’n jeugd scheelde veel angst voor een verslaving..dat zie ik veel bij lotgenoten… Ze willen wel maar durven niet… . Je word niet verslaafd aan cannabis… Wel een gewenning net als bij koffie
Het was een heftige kuur.. Weinig kunnen doen en veel hulp gehad….weinig tot geen bijwerkingen maar wel veel geslapen….   Uiteraard was ik erg benieuwd hoe m’n MRI  was en er was geen verandering…………

Best balen maar mijn inziens ziet de cannabis olie, mijn K, die er nog zat typ 2  (flink randje) niet als zijnde K… omdat er geen/weinig doorbloeding is….

Ik ben niet gestopt, veel over gelezen en bij veel mensen komt het toch stiekem terug als ze  stoppen.

Ik gebruik nu overdag CBD 10 % en vanaf 20.00 uur aan de THC…1/3 ongeveer 15 druppels.

Ik ben het  zelf gaan maken,  omdat het anders niet te betalen was.. Iedere zomer planten we er 5 in onze tuin en soms krijg ik wat hulp van   vrienden… IK neem nu ieder jaar 2 a 3  verschillende zaden maar altijd 1 haze  en de rest is op gevoel en moet geschikt zijn voor buiten, Lemon kush(Cristal)  is zeer geschikt in dit kikkerlandje…

Nu in 2018 vinden ze me in de Daniel  een wondertje, ik heb elke 6 mnd een mri en sinds ik de Cure heb gedaan in 2011 staat m’n tumor stil.. Is nog geen millimeter gegroeid sinds ik de cannabis gebruik….. , 12 jaar verder…..Alive and kicking

Ik blijf zolang als ik LEEF aan de Cannabis…..

… En hopenlijk heb ik hiermee lotgenoten hoop gegeven…

Lieve groetjes Muriël E