Aanvulling 15-8-2018: Ik ben door Dordrecht in 2015 en in Leuven in 2017 opgegeven en he, ik ben er nog. En voel mij super goed. Had ik doorgegaan met de chemo, dan had het bye bye Wil geweest. Pas een super lieve man verloren. Had uitgezaaide alvleesklierkanker. Is heftig dat weet ik. Maar 1x chemo en week later weg. Mijn mening is, maar dat is dus echt MIJN mening. Had hij dit niet gedaan waren die tumoren volgens mij niet gaan lekken. Maar nogmaals, dat is mijn gevoel. Ik denk dat hij wat langer onder ons was gebleven zonder die zooi. En…komt tie weer…ik denk dat als je uitzaaiingen hebt chemo niet meer werkt. Wel bij 1 tumor. Ik heb genoeg gezien in Dordt en Leuven. Patienten komen lopend binnen, dan met rollator, dan in rolstoel en daarna zagen we ze niet meer. Bij mij ging het ook zo. Klapte finaal in elkaar. Was de 2e van de 3e serie chemo. Toen kapte ik ermee. Was die zooi spuugzat. Op advies van medelotgenoten begonnen met stoppen met suikers en koolhydraten. Daarna contact gekregen met Chantal De Vrieze in combinatie met een orthomoleculaire therapeut en begonnen op hun advies met super supplementen. Die neem ik nog steeds in combinatie met cbd pasta en thc druppels. Tot nu toe perfect! Voor vragen…..pb. of bellen? (Ik kan u eventueel in contact brengen met haar).