De dochter van deze man heb ik een berichtje gestuurd.  Zij vroeg mij er wel bij te vermelden dat de doctoren tot nu toe nog steeds niet weten wat er nu in zijn hoofd zat. Was het kanker? goedaardig? of was het iets heel anders? Ze weten het niet.  Toch plaats ik het hier,  want de cannabis heeft een operatie voorkomen.

Lieve mensen, vandaag wil ik iets met jullie delen.. Het verhaal van mijn vader en hoe THC zijn leven heeft gered.

Op 18 dec 2016 kreeg mijn vader te horen dat hij een hersentumor heeft van ruim 4 cm (goedaardig) – Hier ook op de foto van de scan te zien. 

Goed te zien in de rode cirkel!! hij moest aan de pretnison en zou 4 jan geopereerd worden. Voor kerst mocht hij naar huis, vanaf daar zijn we begonnen met het gebruiken van THC olie. Er werd voor de operatie nog een scan gemaakt en daaruit bleek dat de tumor kleiner was geworden, dat kwam volgens de artsen door de pretnison..dus volgens hun ging het nu om een kwaadaardige tumor..(lymfoon) het werd dus geen operatie om de tumor volledig te kunnen weghalen maar wel een operatie om een biopt te nemen… hierbij zijn geen kankercellen gevonden. De artsen dachten dat er “misgeprikt” was..dus weer onderzoeken en een scan..goedgeprikt.. dus geen kankercellen. Na een lange periode in het ziekenhuis te hebben gelegen moest hij weer stoppen met de pretnison en is hij naar huis gestuurd om te wachten tot de tumor weer groter werd… maar dat gebeurde niet! mijn vader slikte intussen 5 keer per dag 3 a 4 druppels THC olie. In maart is er weer een scan gemaakt en de tumor was weer een stuk kleiner (van ruim 4 naar 1 cm) De artsen snappen ondertussen niks van dit resultaat maar willen ook niks horen over het gebruik van THC olie, zolang de tumor kleiner blijft worden zitten hun met een groot raadsel en worden er alleen afspraken gemaakt om mijn vader om de paar weken in de gaten te houden via mri scans. Een erge spannende periode! Op 7-5-2017 is er weer een mri scan gemaakt …de tumor is bijna weg, – middelste foto! er is nog maar een heel klein stipje te zien (de artsen noemen het een bijzonder geval).. gisteren 28-7-2017 is er weer een scan gemaakt waarbij wij het nieuws hebben gekregen dat de tumor volledig weg is!! – foto links! Dit zonder enige andere medicijnen en alleen met het gebruik van THC Olie!

Ik wil hiermee laten zien dat het gebruik van THC olie niet schadelijk is, in tegendeel zelfs! Het heeft het leven van mijn vader gered en ik hoop hiermee mensen te kunnen inspireren zodat het nog meer levens kan redden!

Graag delen!

X Gerinda