Deze vrouw Anna Stapert, beheerster van de pagina https://www.facebook.com/groups/infocentraalkanker/ volg ik al een tijdje. Ze had grootcellige longkanker die niet meer zichtbaar was. Binnenkort hoop ik iets meer informatie van haar te ontvangen. Op haar pagina deelt ze info over natuurlijke kankerbehandelingen. Ze heeft dus niet alleen cannabis gebruikt maar haar hele levenstijl drastisch aangepast. Zij heeft de RSO methode gebruikt dus zo puur mogelijk en geconcentreerd mogelijk de cannabis tot je nemen.

Op 20 januari schreef ze nog dat de kanker terug was. Hier te lezen:
Slecht nieuws! Hoe gezond men ook leeft Kanker kan altijd terug komen, zo ook bij mij! Bijna 9 jaar ben ik longkanker vrij geweest zgn “genezen”verklaart.Steeds zo gezond mogelijk geleefd en nóg komt het terug.Een tumor van 3 cm dit keer stadium 2 niet in mijn long maar in een lymfklier net onder mijn “genezen’ verklaarde long.Dit bleek uit de jaarlijkse controle die ik al 8 jaar krijg.Natuurlijk hoop ik dit te bestrijden met Smoothy’s van kruiden en groenten die kankerremmend zijn.{Ook in de bestanden te vinden in deze groep} Ook wil ik de Rick Simpson THC-pasta gaan maken omdat ik zeker weet dat dit mijn kans op genezing zal vergroten,helaas heb ik niet de tijd om een plant te kweken, omdat de kans groot is dat zich metastasen vormen en uitzaaien binnen afzienbare tijd.
Het vinden van geschikt materiaal om RSO-olie van te maken is erg moeilijk vooral als je weinig geld en tijd te te besteden hebt,gelukkig heb ik wel thc-olie en CBD-olie maar de RSO-olie is beter.Waarom moet het ons toch zo moeilijk gemaakt worden om dit in huis te krijgen zonder al te veel problemen,Acht jaar lang heb ik info opgeslagen om alles bij de hand te hebben zou het terug komen,dé reden dat ik ooit startte met deze groep! Ik heb nu weer van alles in huis,Citroen Sodiumbicarbonaat,Paardenbloemwortel, fluitenkruid,Gember, tarwegras, shitaki en natuurlijk ook de immuunsysteem boostende gewassen chlorrella, winterwortel, rode-biet, knolselderij, pepertjes, kool,granaatappel,enz
Gelukkig is dit allemaal wel te betalen, maar het materiaal om THC-pasta te maken is erg prijzig én ook nog eens erg moeilijk om aan te komen!!
Ben al twee weken op zoek, en nog niks!!
De overheid die dit nog steeds verbied heeft de ellende van velen op hun geweten!
Wordt er gewoon niet goed van,maar de zoektocht gaat door,ook stadium 2 is te overwinnen met de juiste ingrediënten!
Zo nu en dan plaats ik hier wat ik eet, drink en ervaar en….. natuurlijk hoe het met me gaat,we zien wel hoe ver we komen!

En op 24 juli 2018 lezen we dat ze dit bericht deelt: