NAV onderstaande bericht heb ik het volgende bericht aan het CDA gestuurd en zal dat ook naar Christen Unie doen.,

Geachte CDA leden, nu lees ik dat u twijfelt over een uitbreiding van het wiet experiment. Graag doe ik hier een dringende oproep om dit niet te doen❣️ en ruimer te kijken. Ook ik ben een kinds God en ook ik heb recht van kwaliteit van leven. Dat bereik ik borstkanker patiënte, moeder van 2, de jongste 6, met uitzaaingen in longen, lever, lymfe, bot, hersenen en oog door het nemen van wiet olie naast alle reguliere medicatie en chemo. De chemo breekt dermate veel af dat ik me zeer zeer slecht heb gevoeld.
Door cannabis te gebruiken worden alle nare bijverschijnselen geminderd of geneutraliseerd, hierdoor kan ik met mijn jongste de tijd die ik nog heb, in relatief ontspannen gevoel doorbrengen. Gebruik ik het niet, ben ik aan het overgeven en schiet in allerlei spierkrampen. Dat is geen kwaliteit van leven !!! En zeker niet wat ik Cees als beeld nog mee wil geven. Want ik probeer hem mooie herinneringen aan mamma mee te geven. Ik doe dus ook een klemmend beroep op uw mededogen vanuit Christelijk oogpunt, sluit niet de ogen voor de positieve medicinale werking van Cannabis. Zorg dat patiënten er gebruik van kunnen maken. Vriendelijke groet Babet van der Wel Boon

Ps delen is lief