Update augustus 2019: zij is nog steeds gezond.

Goedenavond beste mensen. In april kreeg ik te horen dat ik een agressieve vorm kleincellige longkanker heb met uitzaaiingen na de lever en hersenen. Ze konden niets voor me doen alleen een chemo starten om mijn leven te verlengen en dan maar hopen dat het aanslaat. Na enkele weken toen het besef eens daar was wat er met me aan de hand was, ben ik op aanraden van Maureen begonnen met CBD CBG THC curcumine en vitamine C. Op de petscan waren 5 tumortjes op mijn hersenen te zien, enkele op de lever en op mijn longen een tumor van 6.8cm. Inmiddels heb ik 4 kuren van telkens 3 dagen achter de rug en de controle scans gehad. Afgelopen donderdag en maandag de uitslagen gehad en op de scans waren geen tumors meer te zien en er waren ook geen nieuwe uitzaaiingen aanwezig. Over 2 maanden weer een nieuwe scan en over 3 maanden een nieuwe hersenscan. Ik hoop dat het zo blijft en dat uitzaaiingen uitblijven, want ik ben niet van plan deze aarde al te verlaten.
Gr ****

Opmerking: Dit bericht is gedeeld met de facebookgroep “Carpe Diem, Maureen” op 2 augustus 2018. Wil je meer weten over wat ze precies gedaan heeft neem dan met Maureen Hanlon contact op.
Update 28/9/18 bericht tweede scan: “Het is weer een half jaar geleden dat ik te horen kreeg dat ik ongeneeslijke agressieve kleincellige long kanker heb met uitzaaiingen in de lever en hoofd stadium 4. De eerste controle scan’s na de zware chemotherapie waren positief geen tumors te bekennen. Gisteren de uitslag van de tweede scan na de chemokuren. Geen tumors op me longen en lever te zien maandag uitslag hersenscan. Ik heb mijn.longarst verteld dat ik THC pasta gebruik en hij stond erachter ik moest vooral nemen waar ik me prettig bij voel.Over 2 maanden nieuwe scan van het bovenlichaam. HAPPY”.