Niet te zeggen is uiteraard wat de doorslag gaf.

Dit is het verhaal van mijn vrouw hoe zij genezen is van borstkanker.

Na onderzoek kregen we op 1-11-2017 de uitslag: borstkanker met uitzaaiing en uitzaaiing in de lymfeklieren in de oksel. Kanker is agressief op diverse plekken.
Mijn man had een paar jaar geleden al diverse docu’s gevolgd over kanker en hoe te genezen. We zijn christen en na de uitslag hadden we gebeden: wat nu?
We hadden allebei dezelfde gedachte om een combinatie te doen: natuurlijke middelen zoals THC en CBD-olie, graviola thee (zelfgemaakt van de bladeren) en de Vit C-1000 te verhogen naar 10 stuks per dag en de chemokuren.
Direkt na de uitslag zijn we hiermee begonnen. Behandelplan: eerst chemokuren, dan de operatie (borstamputatie en alle lymfeklieren in de oksel weghalen) daarna evt. bestralingen.We zijn open naar de chirurg geweest, en gezegd dat we direkt natuurlijke alternatieven zijn gaan gebruiken.
De chirurg was het er niet mee eens, maar respekteerde onze mening.
16-11-2017 begonnen aan de eerste van 7 chemokuren: 1 x per 3 weken.
De eerste 4 kuren gingen prima. Ik lustte alleen geen koffie meer,en 30-11 begon mijn haar uit te vallen. 10-12 was ik kaal. Dat was emotioneel.
Toen 3 andere chemokuren. Ik heb nooit overgegeven, niet misselijk, was wel aan de diaree,heel erg moe,een grote afkeer van eten, probeerde toch wat binnen te krijgen, maar wel prima kunnen slapen(12 a 14 uur per dag).
Ik was 10 kg afgevallen in 8 weken na deze laatste 3 chemokuren.
Toen volgde 16-04-18 de operatie. Dat was me alles meegevallen.
23-04-18 kregen we te horen: ALLES WAS SCHOON en er was GEEN KANKER MEER TE VINDEN. Bestraling was niet nodig. Wel heb ik nog 1 x per 3 weken tot november 2018 , dat ik een spuit herceptin in mijn been krijg.
Momenteel gaat het prima,ik eet alles weer,ik doe alles weer en ik voel me goed. Ik geniet van alle (kleine) dingen. Wat voor ons heel belangrijk en bemoedigend is geweest, dar er gedurende heel deze periode een grote groep mensen dagelijks voor ons gebeden heeft. ( Ora et Labora , Bid en Werk).
Ik gebruik nog steeds THC en CBD-olie, graviola thee en Vit C-1000 maar in een lage dosis.
P.S. toen we de uitslag kregen zei de chirurg ,de behandeling heeft goed geholpen en jullie behandeling ook met een lach van hem.