Door Thomas.

Toen ik de mededeling kreeg dat bij mij een agressieve prostaattumor was ontdekt met uitzaaiingen in het bot en lymfeklieren, zakte de grond onder mijn voeten weg. Ik ben een man van 75 jaar en altijd kerngezond geweest. De eerste vraag die dan onmiddellijk opkomt is, wat is de prognose en wat kan er aan gedaan worden. Welnu, het antwoord was duidelijk. In mijn geval was de kanker ongeneeslijk en kon er alleen nog sprake zijn van palliatieve zorg door middel van een hormoonbehandeling. Zowel dagelijks een pil alsmede een halfjaarlijkse injectie. daarmee zou ik zeker nog wel 2 á 3 jaar vooruit kunnen. Van de hormoonpil had ik nogal wat vervelende bijwerkingen en ik ben er dan ook na korte tijd mee gestopt. Wel gebruikte en gebruik ik nog steeds dagelijks een aantal druppels wietolie (thc) aangevuld met cbd olie. Ondanks dat ik de hormoonpillen niet meer slik is de psa waarde inmiddels gezakt naar 0,6 en is op de mri scan geen tumor te zien en zijn er ook geen uitzaaiingen meer te ontdekken. Mijn oncoloog viel zowat van zijn stoel toen hij het resultaat bekend maakte. Een wonder? Ik weet het niet. Wat ik wel weet is dat andere patiënten net als ik er zeker baat bij hebben. Een vrouw van 57 jaar met leverkanker, die al enkele chemo sessies achter de rug had zonder merkbaar positief resultaat is inmiddels ook over gegaan op het gebruik van wietolie. En ook bij haar is het resultaat verbluffend. De tumor was direct al aanzienlijk geslonken en bij het laatste onderzoek nauwelijks nog te zien.
Er is nogal veel discussie over de geneeskrachtige werking van cannabis wietolie, maar voor mij staat onomstotelijk vast dat het werkt. Misschien niet voor iedereen maar bij mij in ieder geval wel.
Thc is in Nederland nog steeds verboden, maar er bestaan wegen om er toch aan te komen. Even googelen en dan vind je wel adressen die het leveren. Ik zelf woon in Spanje waar het eveneens illegaal is, maar waar wat gemakkelijker met de regels wordt omgegaan. Op verschillende fronten wordt gestreden om cannabis vrij te geven, maar tot nog toe vormt de farmaceutische industrie nog steeds een machtig tegenstander helaas.

Verderop schrijft Thomas nog: Zoals je vermoedelijk uit mijn vorige posts hebt begrepen, ben ik overtuigd van de geneeskrachtige werking van wiet olie. Ik sta hierin niet alleen. Zie hiervoor o.a. de website: www.cnnbs.nl/corrie-hoe-wiet-mijn-kanker-genas/

In dit verband is ook zeer leerzaam de video “Run from the cure” van Rick Simpson: www.youtube.com/results?search_query=run from the cure nederlands

Naast de heilzame werking die ik zelf ondervindt van het gebruik van zuivere wietolie bij de behandeling van prostaatkanker heb ik nog een frappante ontdekking gedaan, die de gunstige werking alleen maar bevestigt.

Enige tijd geleden begon een moedervlek op mijn onderarm merkwaardige veranderingen te vertonen. Hij werd steeds groter, er kwam een korstje op en bloedde af en toe. De dermatoloog die ik bezocht stelde vast dat het een beginnend carcinoom betrof, een zgn actinische keratose. Deze moest wel verwijderd worden omdat die over enige tijd zou uitgroeien tot een kwaadaardig carcinoom. Omdat het nog vrij oppervlakkig was kon het bestreden worden met een chemozalf. Dagelijks smeren en over 14 dagen terugkomen. Ik heb deze zalf niet gebruikt maar ben over gegaan tot het dagelijks aanbrengen van 1 druppel thc houdende wietolie. Al na 4 dagen was de plek nauwelijks nog te zien. Toen ik 10 dagen later bij de dermatoloog kwam, was deze buitengewoon verrast. Normaal gesproken zou door het gebruik van de chemozalf de moedervlek gaan ontsteken en er als het ware uitzweren. Niets van dat alles dus, er viel niets meer te ontdekken. Toen ik hem vertelde dat ik i.p.v. de voorgeschreven chemozalf wietolie heb gebruikt, haalde hij niet begrijpend zijn schouders op. Hij wilde niet geloven dat de genezing hieraan te danken was. Wat het dan wel was wist hij niet.
Ik weet het wel en ik zou dan ook iedereen die met bedreigende aandoeningen te maken heeft adviseren om wietolie op z’n minst te proberen.

Let wel, het moet gaan om zuivere wietolie van biologisch gekweekte cannabis zonder gebruik van kunstmatige meststoffen of ander toevoegingen.

Naschrift: Dit was een reactie op een forum van de Prostaat Kliniek van Stichtig Ziekenhuisgroep Twente. Plaatsingsdatum 1-6-2017