Casus (met toestemming van betrokkene)
Oktober 2017 diagnose: alvleesklier kanker.
November 2017: uitzaaiingen in lever en long.

Levensverwachting: 3-6 maanden. Behandeling: 6 maanden palliatief chemokuur obv FOLFIRINOX.
NB1: Deze word over het algemeen maximaal 6 maanden gegeven omdat de meeste patiënten de kuur lichamelijk niet langer kunnen volhouden.
NB2: betrokkene heeft alle kuren uitzonderlijk goed doorstaan zonder noemenswaardige bijwerkingen.

Betrokkene heeft behalve, een chemokuur van 6 maanden, in november 2017 ook gekozen om pH van urine te monitoren dmv plasstrips en te veranderen door het drinken van, natuurlijk gezuiverd met water schoongemaakt, natrium bicarbonaat (Baking Soda*) in combinatie met citroensap.
NB: * de meeste Baking Soda word door chemische omzetting verkregen uit natriumchloride en calciumcarbonaat dmv het Solvay proces.

Daarnaast heeft betrokkene ook gekozen om verdunde THC olie die afkomstig was van verschillende soorten cannabis strains uit verscheidene bronnen te slikken.
NB: Dit was geen bewuste keus maar heeft te maken met de door wetgeving matige beschikbaarheid van goede planten voor productie van olie.

Betrokkene heeft tot wel 36 druppels olie per dag gebruikt. Curieus is dat ze behalve incidenteel hartkloppingen nooit een high of stoned heeft ervaren.

Op 13 maart 2018 waren uitzaaiingen voor meer dan de helft afgenomen en waren tumormarkers significant gedaald.
De behandelende artsen waren verbaasd.

Op dit moment, juli 2018, ca 10 maanden verder, zijn er geen uitzaaiingen meer waarneembaar in lever en long. Alle bloedwaarden zijn op dit moment heel goed. De behandelende artsen wekten de indruk positief verrast te zijn.

Betrokkene heeft bij iedere arts telkens opgenoemd dat ze wietolie gebruikt en dat ze ervan overtuigd is dat het haar helpt, al was het maar de reden dat ze de kuren zo goed doorstaan heeft. Ze is ook tijdens de chemokuren 11 kg aangenomen en zit weer op haar oorspronkelijke gewicht, wat ook bijzonder is. De behandelende artsen gaan haar dossier ook weer bespreken bij het vu omdat het zulk goed nieuws is.

Omdat er geen klinische onderzoeken zijn gedaan en er geen wetenschappelijke conclusies aan te verbinden zijn, mag iedereen er het zijne of hare van vinden.

Voor ons is het een wonder van de natuur en blijft het leven een groot mysterie.
Foto 1 is van november 2017
Foto 2 is van juli 2018 ??


Bron: BRON ; HENRY DE LA CROIX / MEDICINE FLOWER
CBD olie facebookgroep