Berichtje gevonden op de website van kanker.nl van “Elliepellie” bij darmkanker- discussiegroep.
Donderdag 2 augustus 2018 om 10:49 (reactie op Sigitje59).

Dag, ik reageer hier ook maar even: ik heb zelf ervaring met de zuivere Wiet olie ; gebruikt tijdens de Chemo en bestraling van mijn Tumor( 6cm endeldarm ) en 4 uitzaaiingen rondom….. ik ben ervan overtuigd dat het resultaat van de behandeling versterkt is hierdoor : wat ik behaald heb met 25 x bestralen chemo (capeceatbine) en de zuivere Wietolie ; resultaat na 16 weken wachten en 3 endeldarmonderzoeken….. geen TUMOR meer te zien…. en uitzaaiingen waren 1e keer al niet meer te zien op de 1e MRI na bestraling……
Ik ben heel blij dat ik het gebruikt heb tijdens mijn behandling !!
bovendien weet ik dat het voor mesnen in de palliatieve Fase zeker uitkomst bied en levensverlengend werkt !!

kijk uit dat je Zuivere Wietolie neemt: stichting Suver Nuver kan je verder helpen

Opmerking:Natuurlijk kan niemand zeggen wat de doorslag gegeven heeft maar opvallend mag ik het wel noemen.