Per abuis plaatste ik dit als een nieuwe casus, maar dit was het resultaat van de vervolgscan van persoon 119.
“Het is weer een half jaar geleden dat ik te horen kreeg dat ik ongeneeslijke agressieve kleincellige long kanker heb met uitzaaiingen in de lever en hoofd stadium 4. De eerste controle scan’s na de zware chemotherapie waren positief geen tumors te bekennen. Gisteren de uitslag van de tweede scan na de chemokuren. Geen tumors op me longen en lever te zien maandag uitslag hersenscan. Ik heb mijn.longarst verteld dat ik THC pasta gebruik en hij stond erachter ik moest vooral nemen waar ik me prettig bij voel.Over 2 maanden nieuwe scan van het bovenlichaam. HAPPY”.

Bericht afkomstig van Carpediem, Maureen facebookgroep, 26-9-2018
Update 1-10-18 Uitslag hersenscan:Het was weer een zenuwslopende dag vanmiddag om vier uur pas de uitslag van de hersenscan. In april had ik vijf tumors in me hersenen zitten. Na de zware chemotherapie was op de eerste controle scan geen tumors te bekennen, nu 2 maanden later zijn er weer geen tumoren te zien op de scan. De neuroloog zei het komt wel eens voor maar het is zeldzaam met de agressieve vorm van kanker die ik heb dat er weer geen tumors te zien zijn. Over 3 maanden nieuwe scan. Ik blijf positief en hoop over 2 en 3 maanden weer zo’n uitslagen te krijgen.
Vraag aan deze vrouw: “Wat voor soort cannabisplant nam je en wat is het gehalte aan THC die jij gebruikte”? Antwoord: “Welke soort het is weet ik niet ik gebruik overdag 20% THC en voor het slapen gaan 50% THC.Groetjes”.