Zie ook de andere berichten over Anna.

Hij noemde me zijn WITTE RAAF
In ALLE opzichten medisch,en mentaal.
Mijn longarts met 40 jaar beroepservaring wist me te vertellen dat hij nog nooit een patiënt had gehad waarbij de longkanker voor de derde keer terug was gekomen,zonder dat de longkanker geheel uitgezaaid is.
Nee, de kanker is bij mij wél terug gekomen, maar NATUURLIJK schijn ik weer ALLE geluk van de wereld te hebben!!
De spot in mijn hoofd blijkt inactief te zijn, de mri wijst uit dat deze donkere spot geen snel delende cellen bevat, wél heb ik een tumor ter groote van 4 cm achter de zenuw van mijn rechter stemband te zitten waardoor de stemband mijn rechter-long afsluit hierdoor adem ik grotendeels via mijn linkerlong.
Hierdoor raak ik snel vermoeid.
Weer was mijn longarts hogelijk verbaast dat het niet verder was verspreid. toen heb ik hem er toch maar weer aan herinnerd dat ik dat te danken had aan al mijn supplementen en kankerremmende zaken, hij vroeg me deze keer WAT ik dan gebruikte, {vorig jaar toen de kanker voor de tweede keer terug was en ik mijn eigen weg ging wilde hij hier niet zo heel veel van weten!} Nu zat hij ademloos naar me te luisteren, Hahaha!
Vorig jaar somde ik hetzelfde lijstje op, toen dacht ie dat ik niet alleen ziek in mijn longen was maar waarschijnlijk ook in mijn hoofd.
Nu luisterde hij aandachtig, en zei: vooral MEE DOORGAAN!!
Deze keer ben ik WEL voor de reguliere behandeling, bestraling gegaan, natuurlijk neem ik daarbij de meest bekende kankerremmende middelen.
Helaas lukte het me vorig jaar niet om deze middelen preventief te blijven gebruiken, wat waarschijnlijk gemaakt heeft dat er toch nog een uitzaaiing kwam.
Doordat de tumor mijn rechterluchtpijp afsluit is het zaak van snel reageren,zodat ik binnenkort ook weer kan ademen met het gedeelte van mijn rechterlong wat ze tien jaar terug hebben laten zitten,

Aanstaande woensdag zal de laatste bestraling zijn van de 25 die ik dan gehad heb,Deze behandeling is gericht op genezing heb ik me laten vertellen, maar ik weet ook dat door dde bestraling, kanker ALTIJD binnen 5 jaar agressiever terug komt!
Helaas heb ik dit keer weinig keuze,Het “probleem” moet zo snel mogelijk opgelost worden, met één long heb je kans dat je overlijd door een verkoudheid, daarbij heb ik nog vele andere longklachten dan longkanker!

Gelukkig zijn er ook nu weer mensen die mij steunen op mijn weg naar herstel, en herstellen ZAL ik!
Want ik geloof weer in mijn eigen kracht! Mede door de reactie van mijn longarts/oncoloog ben ik weer gesterkt in mijn vertrouwen, dat het lichaam de meeste ziekten zelf kan herstellen.

Ik zal het persoon zijn dat voor de derde keer hersteld,en zal zijn witte raaf zijn!
Mede door zijn woorden én de liefdevolle steun en hulp van mijn fb vrienden, zal ik weer herstellen
Daarom bedank ik jullie allemaal, want het is wel eens moeilijk om licht in de duisternis te zien, en door jullie is me dat altijd gelukt! Thanks!! Love you all!❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️