1)******: Ik heb toen de chemo uitgesteld en eerst operatie en thc hoog met cbd olie schoon in 4 mnd

2) ******uit Appeltern Via Wietolie oftewel Thc & Cbd tegen kanker en andere aandoeningen.

Hallo allemaal, hier mijn verhaal..

In 2010 kreeg ik borstkanker en ben besparend geopereerd, daarna 33 bestralingen en het advies was chemo en 7 jaar antihormoontherapie. De chemo gaf maar 3% extra levensverwachting en heb ik geweigerd, waar ik geen spijt van heb gehad. Vond dat ik dan maar wel anti hormoontherapie moest doen en ben begonnen aan de tamoxifen. Tevens kreeg ik elke 3 mnd een injectie met Lucrin. Ik bleef maar hangen in dat dal..had veel last van stemmingswisselingen en voelde me steeds verder van mezelf…

Slapen was een drama want door de onnatuurlijke gedwongen overgang had ik zeker 10 x per nacht een opvlieger…

Na 1 jaar weer controle en al besloten dat ik zou stoppen met de pillen als alles goed was. Dat was gelukkig zo en ben ook direct gestopt en langzaam aan voelde ik me steeds wat beter. Er was in de privé sfeer erg veel pijnlijks gebeurd wat normaal al erg moeilijk is maar wat me nu totaal kapot maakte.

Met veel vallen en opstaan alles uiteindelijk een plekje kunnen geven, al is er wel veel beschadigd. Uiteindelijk het leven weer op kunnen pakken.

Helaas in september 2015 opnieuw foute boel…..longkanker ?

Veel nare onderzoeken en in de rechter long zat een tumor van 7 cm. Ongelofelijk vond ik het. Ging dit over mij? Ik kon prima een uur zumba en voelde me goed….dacht echt dat ze een fout maakten…

Maar helaas..het ging over mij.

Heb chemoradiatie gekregen, dat is chemo en bestraling tegelijk. 34 bestralingen en 3 chemo’s van 3 dagen. Afschuwelijk…

Maar geen keus…

De tumor was daarna gehalveerd en het goede nieuws was dat ik toen geopereerd kon worden.

De rechter onderste longkwab is toen verwijderd. Heb nog steeds last van de ribben, dat duurt erg lang.

Het slechte nieuws was dat er uitzaaiing was naar de lymfeklieren achter het borstbeen. Na de operatie zijn daar helaas nog levende cellen gevonden……?

Dat viel erg tegen na al die nare toestanden.

Heb longarts gevraagd wat er nog kon. M’n dna is toen nagekeken en de tumor bleek van het type K-ras en kwam daarom niet in aanmerking voor chemo pillen. Ik vroeg om immunotherapie maar dat kon ook niet want er was momenteel geen studie….??!?

Ik was ontdaan. Uit het veld geslagen. Op.

Ondertussen hadden we al veel info gezocht over alternatieve dingen en besloten dat we de rick Simpson therapie zouden doen.

Erg lastig om goede info te krijgen die ook echt betrouwbaar is. Heb het achteraf verkeerd gedaan. Heb te weinig cbd genomen.

Omdat we er steeds meer over lazen en hoorden van anderen uiteindelijk nog een 3 maanden kuur erachteraan gedaan met wel genoeg thc en cbd.

Daarna overgegaan op onderhoudsdosering omdat ik sinds dat ik de olie gebruik me pas weer steeds beter ben gaan voelen…

Slapen is weer oké en weer eetlust.. (10 kilo erbij in 1 jaar!!)

Blijer….levenslust….weer kunnen genieten….

En dat is goud waard……

Voor mij was het de redding…

Ennnn….in januari scan gehad….en alles was goed!!??

 

3) 8 augustus ******…..Wietolie oftewel THC & CBD voor kanker en andere aandoeningen

Hoi allemaal..

Bij mijn vader (67) is vorig jaar augustus longkanker stadium 3b geconstateerd met uitzaaiingen in de lymfeklieren.

Er stonden 33 bestralingen en 3 chemokuren in de planning.Na 28 bestralingen en 2 chemokuren is hij gestopt want hij werd maar zieker en zieker, ziekenhuisopnames, sondevoeding en woog nog 68 kilo.

Ondertussen ben ik gaan zoeken en zoeken op internet want ik wilde mijn vader helpen…en kwam bij Maureen terecht.

Mijn vader had zoiets van..het zal allemaal wel met die wietolie maar heb hem toch zover kunnen krijgen,want hij kon niet meer…

Hij Is begonnen met de Rick Simpson kuur 60 dagen 1 ml THC rectaal en 3 × 5 druppels CBD 10 % per dag.

Echt ongelooflijk..na 3 dagen begon hij weer kleur op zijn gezicht te krijgen en begon weer te eten.

Ondertussen heeft hij een scan en foto gehad en het ziet er allemaal heel goed uit.

Nu bijna een jaar later weegt hij 86 kilo en is weer 1 dag in de week aan het werken en 3 dagen aan het sporten en voelt zich heel goed.

Vorige week had hij een klein likje genomen van de THC ..hij wilde het eens proberen, maar zag onze Lieve Heer voor een krentenbol aan…wat toch aangeeft wat voor sterk spul het eigenlijk is 😉

Hij gebruikt nu 0,25 THC rectaal om de dag om het bij te houden

De longarts zei,geniet er maar van…nou dat doet hij zeker!!

 

4) *****(op Cbd olie Cbd pasta puur en organisch. Kan echt wel.

Mijn vader had kanker in zijn blaas, urineleider, lymfeklieren en was ook opgegeven.

Na het gebruik van wietolie maar dan onverdund is hij ook genezen verklaard

 

5) Alle de Haan. Trek de champagne maar open want dit is een gevecht dat we zeker weten gaan winnen.’

Op 22 Februari 2017 – ‘Gefeliciteerd met uw verjaardag meneer de Haan. U heeft kanker in de longen en lymfklieren’, luidde de conclusie van Alle’s z’n longarts. Op nota bene zijn verjaardag werd de familieman gediagnosticeerd met een verschrikkelijk slopende ziekte. Het slechtste verjaardagskado ooit hield het Friese gezin echter niet tegen zijn verjaardag te vieren’….

en op 17 Augustus 2017 – Longarts: ‘Ik mag u tot mijn grote vreugde mededelen dat de behandelingen aanslaan en dat de kanker dit gevecht aan het verliezen is. Alle plekken zijn geslonken en alle lymfklieren zijn terug naar normaal formaat. Trek de champagne maar open want dit is een gevecht dat we zeker weten gaan winnen.’

Familie de Haan kreeg dit keer vreugdiger nieuws van hun longarts. De combinatie van wietolie en de reguliere behandelingen maken dat Alle binnen een half jaar de overhand in het gevecht tegen zijn ziekte heeft weten te nemen. Het gezin laat weten in elk geval door te gaan met de wietolie om naar eigen zeggen ‘ervoor te zorgen dat ook de laatste plekjes verdwijnen en alle littekens van de bestralingen goed kunnen helen.’) Ik ben bezig deze mijnheer op te sporen om te vragen hoe het nu gaat. Gevonden op deze site: https://www.mediwietsite.nl/wietolie-verzacht-alles-chemo-en-helpt-strijd-kanker/

6)***** via facebook: CBD olie – CBD-Pasta puur en organisch

Niet werken van thc bij chemo? Ik heb 100% andere bewijzen markers die van 2750 naar 27,7 gingen tijdens de chemokuur. En alles gecontroleerd en in overleg met de oncoloog.

Dus ja het werkt wel.

En zoals carla reeds meld bijverschijnselen van de chemo verminderen

 

7) ******Kan het niet laten om dit te schrijven. Vandaag een aardige heer die iets leverde voor mijn terras. Komen aan de praat over Cannabis en het verteld dat zijn schoonvader prostaatkanker heeft/had. Kreeg uiteraard vlg voorschrift medicijnen waardoor zijn waardes omlaag zouden gaan in eerst aanleg en dan weer langzaam omhoog. Schoonvader slikte pure zelf gemaakte Olie en wat bleek de tumor begon te minderen en daar snapte de arts geen bal van. Men heeft deze arts maar zo wijs gelaten. Schoonpa slikt het nu steevast elke dag en voelt zich toppie

 

8)*******16 juni Facebookgroep Gratis wietolie tegen kanker Beste mensen, ik ben officieel “schoon”, oftewel ik ben genezen verklaard van Non-Hodgkin Lymphoom.

De weed-olie heeft ervoor gezorgd dat ik de chemo’s (14x) prima heb doorstaan.

Het Amstelland ziekenhuis in Amstelveen, waar ik 1 van de 2 chemo-kuren onderging, was erg onder de indruk van de effecten van de olie en staat er nu zeer voor open.

Het VU nam het alleen voor kennisname aan, maar doet er verder helaas niets mee.

Toch jammer, want dankzij de olie heb ik geen enkel medicijn tegen de bijwerkingen van de kuren hoeven nemen, wat een enorme berg aan chemische rotzooi in m’n lijf scheelde.

Ook weet ik zeker dat de olie aan mijn genezing heeft bijgedragen.

Verder gaf de olie mij m’n energie terug: na slechts 2 dagen olie nemen, kon ik i.p.v. de hele dag lusteloos liggen, weer dingen doen. Waanzinnig!

Ook denk ik dat de olie me erg heeft geholpen bij het verwerken van alle stress.

Need I say more?

 

9) THC&Wietolie facebook *****,  Lijkt wel of ik over mezelf leest, ook bij mij waren de uitzaaiingen in de hals na een chemo verdwenen????lang leve de wiet olie?

 

 

10)******:Facebook Wietolie/krachtolie 28 april 2017 Mijn man was genezen van longkanker. Gebruikte meer dan 60 dr. THC in 90 dagen. Onder de tong/ verdamper, zeer nodig, rectaal met capsules, geen enkele high. Volgde Rick Simpson. Voor meer vragen, stuur een pb.

 

11) Linda Woudstra (blog https://mijnstrijdtegenkanker.wordpress.com/) Ik zag af van chemokuren en radiotherapie, omdat artsen mij niet konden overtuigen van het nut ervan. In plaats daarvan optimaliseerde ik mijn leefstijl en koos ik voor alternatieve therapieën. Ik leef al bijna 9 jaar met borstkanker en ben gezond. Wat ik heb gedaan kun je lezen in mijn Blog ‘Mijn strijd tegen kanker’. Linda gebruikte alles wat los en vast zat en ook wietolie met THC.

 

 

 

12)***** (facebook 15 april 2017 Groep :Wietolie gebruikerservaringen )Zeker proberen, mijn hersentumor is al meer dan de helft gekrompen. Heb de THC rustig opgebouwd, zit nu op 4x per etmaal 30% THC en 3x per dag CBD. Succes.

 

13)ik heb 5 jaar geleden na diagnose borstkanker en aangetaste lymfklieren wel 6 maanden chemo’s gehad. Daarna time-out genomen, meer gelezen wat mogelijk is en geen operatie en bestralingen genomen. Voedingspatroon aangepast, ik was toen al 8 jaar bezig met persoonlijke ontwikkeling en spiritualiteit. Ik was snel weer energiek en ben gezond.

 

14)*****: (facebook Kanker Anders Benaderd).Ik heb niks gedaan wat de arts vertelde mijn waarde was 99 ja echt 99 ben gaan zoeken en ja elke morgen 1 Citroën mes punt backing soda ( zuivering zout ) lauwwater 1uur voor ontbijt

Overdag curcuma eetlepel afgestreken theelepel zwarte peper ook afgestreken ik gebruik kokos olie eetlepel andere olie mag ook moet warm water ook ben ik begonnen met cbd olie en voor de nacht thc olie andere arts 4 maanden later kon geen kanker cellen meer vinden nu 1 jaar later psa 1,4 bij mij is het gelukt

 

 

15) ******facebook (Kanker Anders Benaderd) Arnoud ik wil je bemoedigen. Gisteren kreeg ik een bericht over een jonge man met een gezinnetje met kleine kinderen. zo n half jaar geleden kreeg hij de boodschap hoogstens nog 3 maanden te leven. Hij wees alle reguliere behandelingen af. Begon met Moerman dieet en een kuur van Cannabis. Hij is kanker vrij nu. Al heel snel waren de tumoren geslonken. Ze vieren groot feest nu. Ik zou je willen aanraden om de site op te zoeken van Chris Wark. Het wel engels hopelijk geen bezwaar. Je kan hem vragen stellen en je krijgt antwoord. Ook Chris zegt geen chemo. Je kan daar iok video s bekijken van mensen die zijn genezen. Ik wems je veel wijsheid toe Arnoud en doe zoals Chris zegt wees niet bang raak niet in paniek kanker is te genezen als je het goed aanpakt. Cannabis echter een dure geschiedenis maar Chris heeft dat niet gebruikt. Hij geeft ook zeker tips over voeding .Veel succes wens ik je.

 

16) *******(facebook kanker anders benadert) 11 april .Goede vriend van mij had uitgezaaide prostaatkanker. Na behandeling met CBD olie, immuunversterking, voeding en beweging aanpassingen is hij nu na een jaar helemaal schoon. Van de uitzaaiingen is niets meer te zien op de scans en zijn PSA is nu 0,2.

 

16) *****(facebook 11 april) Mijn vrouw had uitgezaaide longkanker fase 4. Na een half jaar wielolie met hoge THC wees een petscan uit dat ze schoon was. Er was nog één hersenmetastase die kon worden bestraald omdat ze verder schoon was. Helaas is ze vorig jaar september overleden aan de gevolgen van de bestraling….

 

 

18) ****(via Kanker info centraal, Facebook, 9 april).

Ik gebruik nu CBD en THC combi Mantel Cel Lymphoon november 2016 ontdekt! Zou medio januari moeten beginnen met VOLLE mep R-Chop en Arac C daarna en wisselend verder!! Heb een 2e opinion aangevraagd bij AvL Amsterdam februari en deze constateerden dat mijn bloed weer bijna normaal was!!?? Dus of het was een INDOLENTE vorm (langzaam) of de druppels zijn aangeslagen? Wie het weet mag het zeggen de oncoloog in Den Haag wou eind Februari toch met de HELFT starten? Samen met AvL en Den Haag Wait and SEE periode afgesproken!! Volgende week weer bij de oncoloog we gaan ZIEN!! Gebruik daarbij wel Kurkuma en Baking Soda met citroen. Voel me goed en gewicht constant we gaan zien!!??.al bijna half jaar VERDER!!

 

19)******: Wij hebben bij een kennis dat hele snelle verbeteren ook gezien, die gebruikte in eerste instantie pure Hennepzaad olie om de jeuk die hij had bij de hoofdhuid kanker te verzachten. Maar tot onze verbazing was niet alleen zijn hoofdhuid tussen de 2 tumoren weer normaal van kleur maar ook de tumoren zelf gaven een geheel ander beeld dan voor het olie gebruik! Na enige weken bleek de voorgenomen operatie niet meer nodig om dat de tumoren aan het slinken waren om vervolgens te verdwijnen. De persoon in kwestie heeft geen enkel hoofdhuid probleem meer gehad.

 

20) ****Prachtig he hoe dit werkt. Ik ben ook genezen van melanoom/huidkanker dankzij wietolie. Ik had ook zo’n foto reportage maar die stonden op mijn mans phone die helaas gestolen is. Succes verder en geniet er van

 

21) *****: Bij mij is begin 2015 uitgezaaide borstkanker vastgesteld en de dokter zei ik zou maar alles regelen en genieten van de tijd dat ik me nog goed voel. Ben na een tip van een kennis meteen met wietolie begonnen en let op mijn voeding. Sinds april 2016 ook cbdolie erbij voor overdag . Na drie maanden waren op de eerste scan al mijn plekjes op de botten borstbeen en luchtpijp al afgenomen. Tot nu voel ik me nog steeds heel goed, ik maak mijn wietolie zelf met biologische olijfolie en de cbd olie koop ik bij Stephan van de went.

 

 

22) Goed nieuws via een chat gekregen.. (via CBD Spain/Spanje Facebook) Persoon blijft graag anoniem.

Update 7 maart 2017:

Mijn oncoloog stond in de gang en zag mij aankomen, ze keek blij en volledig verrast toen ik haar kant opliep.

Ze riep meteen naar mij “Wat zie jij er goed uit!”, nog voordat ik haar spreekkamer inging.

Ze was echt helemaal verbaasd en gelukkig om mij zo te zien.

Toen we eenmaal zaten zei ze “uw bloed ziet er goed uit en uzelf ook”, welke medicijnen gebruikt u nu nog? Ik vertelde haar, sinds begin december helemaal niets meer, alleen cannabis, en sinds kort vitamine D3 en Kurkuma met zwarte peper. Ook nog verteld dat ik ook bij de homeopaat kom.

Ze bleef zich maar verbazen en zei, ik heb er geen verstand van, maar ik zie wel vaker dat mensen daar echt baat bij hebben, en met nadruk: “Ga vooral door met de cannabis!”.

We hebben nog even globaal verteld over cannabis en ze was erg geïnteresseerd, wat een klasse oncoloog heb ik toch getroffen, eentje die verder kijkt dan haar neus lang is.

God heeft ons niet voor niets zo’n geneeskrachtig plantje gegeven.

Pas over 3 maanden terugkomen.

Wat ben ik BLIJ !!!!

 

23) Deel 1 (10 dec 2016)Tja…een trieste update. De 21e gaat haar borst er af…proberen ze weg te snijden wat ze kunnen, helaas is er een nieuwe haard ontdekt haar andere tumoren zijn niet geslonken (nog) en dus gaan ze voor weghalen. Ze heeft op eigen initiatief een veel sterkere olie besteld (hoger gehalte THC), prognoses zijn ronduit slecht te noemen, vandaar dat ze alles aanpakt. Ze hoopt dat de sterkere dosis THC haar gaat helpen, wij duimen….

Ze voelt zich wel beter sinds ze de olietjes gebruikt, kan haar chemo beter hanteren en slaapt goed, heeft meer eetlust.

Volgende week vliegt mijn lief naar haar toe om haar te verplegen na de operatie (verpleegkundige) en voor emotionele steun.

Tot de volgende update…..

 

Deel 2: (7 feb. 2017) Wij hebben geweldig nieuws te melden!

De dochter van mijn lief is eergisteren voor een pet scan geweest en…..nergens uitzaaingen!! Wij zijn dolblij want nu maakt ze goede kans om nog heel wat jaartjes aan haar nog jonge leven te kunnen toevoegen. Ze heeft trouw haar wietolie gebruikt, zelfs overdag (ze gebruikt een mix van THC en CBD, dat is wat daar voorhanden was verhouding 7%/5% en die kreeg ze na de eerdere zwakkere soort) en ze is ook gegaan voor de chemo, is een borst kwijt en wil nog gaan voor bestraling, dat is haar eigen keus natuurlijk. Kan ons natuurlijk niet zo heel veel schelen welk middel dan ook wat gedaan heeft, als ze maar een goede kans maakt en dat doet ze nu! Ikzelf ben ervan overtuigd dat de olie zeer zeker heeft meegeholpen …..

 

24) Toen ik in november 2015 te horen kreeg dat ik een uitgezaaide baarmoederholte kanker had, zakte de grond onder mijn voeten weg. Mijn blaas, longen, lever en lymphen zaten met uitzaaiingen. Hier zat ik niet op te wachten.Ik was nog herstellende van een hernia operatie en kon bijna niet lopen. Toen kreeg ik dit erbij. Maar het was niet anders en ik ging er tegen aan om mijn leven nog te behouden. Ik hoorde van mijn dochter van de basis olie THC. Ik begon voorzichtig met 3-4 druppels per dag. Ook kreeg ik Chemo. Ik ben gewoon door blijven gebruiken. Bij de eerste controle zakte de bloedwaarden van 100 naar 75. Bij de tweede controle tijdens de chemo zakte de bloedwaarden naar 25. Er is een scan gemaakt en de tumoren waren allemaal geslonken. In de longen waren ze nog maar 4 mm terwijl de tumor 1,5 cm was. Was super blij. De oncoloog weet dat ik de druppels gebruikt en heeft geen bezwaar. Het bloedonderzoek tijdens de de kuur daalde nog meer naar 18. Scan is niet meer nodig zolang de waarde zo mooi laag blijft en ook vandaag een half jaar na de kuur kreeg ik weer goed nieuws. Ik denk dat de wietolie daar ook een steentje daar aan heeft bijgedragen. Rustig een spiegel op bouwen en met niet teveel druppels. Het kan geen kwaad. En volgens de oncoloog is medische wiet gewoon legaal. Maar je krijgt geen garantie dat het echt wat met de kankercellen doet. Ik vind van wel maar dat kan verschillen per persoon.

 

25) Mijn moeder, 66 jaar, heeft sinds 2010 weke delen kanker/sarcoom met sinds 2012 uitzaaiingen. Ze is geopereerd, heeft in de afgelopen jaren 45 bestralingen gehad en 24 chemokuren. Tussendoor was het steeds een tijdje stabiel en dan begonnen de behandelingen weer met de nodige bijwerkingen. De laatste 3 chemokuren hebben geen resultaat gehad. Dus is ze nu uitbehandeld. Sinds kort gebruikt ze de thc olie. Ze slaapt beter, eet beter en heeft meer trek in eten. Ze voelt zich rustiger en gelukkig heeft ze de laatste dagen ook minder tot geen pijn. Ze is ontzettend blij met de olie en met jullie. Groeten Nina

                                                                                                                                  

26) Even een update. Inmiddels gebruikt mijn vader ca. 3 weken de wietolie en reageert hij hier erg goed op. Hij gebruikt een hoeveelheid van 4×10 pipetdruppels (onder de tong) vd basisolie. We geven hem hiernaast wel extra Cbd ( Jacob Hooy). Inmiddels is er de nodige pijnmedicatie (oxycodon en diclofenac) al afgeschaft. Ook de oxazepam tegen zijn onrust hebben we gestopt. De wietolie maakt hem rustig.Hij gebruikt alleen nog de huis, tuin en keukenparacetamol en fentanyl. We proberen zo lang mogelijk de fentanylpleister op een laag niveau te houden (50mg) om te voorkomen dat hij verward raakt en delirant. Dit is al eerder gebeurd en heeft tot gevolg dat hij stopt met drinken en eten. Daarnaast ontstaat er een enorme onrust en bijna onleefbare situatie. Met de wietolie is dit niet het geval. Hij blijft helder en heeft ook gewoon de moed om b.v kleine uitstapjes te maken, drinkt weer ( heeft vloeibare voeding) en ligt niet meer de hele dag op bed. Kortom een opleving waar we niet meer op hadden gerekend.Ook al wordt hij niet meer beter. Ik heb nu de sterke wietolie besteld en begin dan met 4×7 druppels. Het is toch een kwestie van een beetje experimenteren. Ondanks het feit dat we nog maar drie weken bezig zijn en het verloop vd ziekte heel grillig kan zijn, helemaal bij oude mensen, ben ik toch heel blij dat we door de wietolie meer “quality time” hebben. We hadden dat niet meer durven hopen!

 

Mijn ervaring tot nu toe is dat met name bij oude mensen met terminale kanker heel snel wordt toegewerkt naar het verhogen van de hoeveelheid morfine met als gevolg dat de dood snel intreedt en er weinig kwaliteit van leven is (juist door de werking van die morfine) . Voor sommige mensen is dit misschien gewenst omdat ze niet verder willen en dan is dit uiteraard prima. Maar wietolie is zeer het overwegen waard en gek genoeg heb ik vanuit de medische en verplegende hoek alle medewerking en wordt het zelfs toegejuicht. Alleen het initiatief om hiermee te beginnen zal daar niet liggen. Ik hoop andere mensen met zieke ouders of ouderen zelf met mijn verhaal aan te spreken. Probeer het gewoon!

 

27) ******: Vandaag super uitslag gekregen in het ziekenhuis, heb slokdarm kanker, eind oktober vorig jaar geconstateerd, was niet te opereren ,de specialist gaf mij 30 % kans op genezing, half november tot eind december chemo en bestraling gehad en vanaf 2 december volop de wietolie gebruikt, ik heb totaal geen nadelige gevolgen ondervonden van de behandelingen in het ziekenhuis , mijn slokdarm / keel zat volledig dicht , heb 3 maand sondevoeding gehad, kreeg vandaag te horen na de scan van gisteren dat de doorgang weer 1.9 cm was zou 2.5 cm moeten zijn, het eten gaat ondertussen weer bijna als normaal

Over het effect van de olie ga ik met de artsen niet in discussie, hun mening is duidelijk, wel gaf hij vandaag toe dat ze met de billetjes bij elkaar hadden gezeten over de afloop en dat hij dit resultaat boven verwachting vond , echter voor mij is duidelijk dat het in iedergeval wel degelijk heeft meegeholpen aan dit resultaat , Super super, en bedankt dat het gebruik hiervan zo mogelijk wordt gemaakt !!!

Ik blijf gebruiken voor het laatste stukje genezing !!

                                                                                                                                   

 

28)*****,

Mooi nieuws! Acht maanden geleden heeft mijn man de diagnose ‘uitgezaaide darmkanker in de longen met een levensverwachting van 1,5 tot 2 jaar’ te horen gekregen. Sinds afgelopen mei gestart met cannabisolie; wietolie + cbd-olie. Geen andere medicijnen, geen chemo. Sindsdien zijn de tumoren, die in de longen zitten nog steeds NIET GEGROEID. Alles is stabiel en de situatie is boven verwachting! In plaats van over twee maanden mogen we nu over 3 maanden terugkomen. En dat allemaal zonder chemo, alleen met wietolie. Heel erg onder de indruk van wat dit middel kan doen. We realiseren ons, dat de race nog niet gelopen is, maar blij zijn we wel!!

Vind ik leuk · Beantwoorden · Zojuist

 

29)******,

k gebruik sinds 2 1/2 mnd ook cannabis olie, ik had 3 mnd geleden 3 plekjes op mijn longen,

een kleintje en 2 van ongeveer 1 cm, nu heb ik afgelopen week een Petscan gehad, en gisteren de uitslag,

er waren alleen nog die 2 plekjes te zien, en dat kleine plekje was weg, ja, of het aan de olie ligt weet ik niet,

maar ik ga wel gewoon door, ik voel mezelf heel goed,

 

Groetjes Tonny.

 

30)*****, het is ook niet bewezen dat het niet tegen kanker werkt.

 

Zelfs is het niet bewezen dat chemotherapie en bestralingen alleen maar een positieve en niet een negatief resultaat geven, het kan ook zo zijn dat chemo en bestraling de kankercellen juist meer activeren in sommige gevallen.

 

De werkingen van natuurlijke producten tegen kanker is natuurlijk geen welkome gegeven voor de farmaceutische industrie welke aan kanker miljarden verdiend. Mede daarom wordt de werking van de olie niet officieel onderzocht en bekend gemaakt.

 

Wat zeker is bewezen is dat de olie werkt tegen bijwerkingen bij o.a. chemotherapie, artsen welke wij gesproken hebben zeggen niet echt bekend te zijn betreft de werking van de olie.

 

31)dag *****,

ik begon in oktober vorig jaar met thcolie van mediwiet,dit wasna de behandelingen.

in januari de eerste petscan waarbij de uitzaaing niet meer te zien is en de tumor inactief is.

wat thc olie doet is de tumorcellen laten weten hoe ze behoren te “leven” het dna wordt weer op de juiste plek gezet.

na alles gelezen te hebben,op oa mediwiet, startte ik hiermee.

thc geneest!echter,de farmaceutische industrie verdient hier niet veel aan dus negeert ze alles,net als deartsen (die ik ken)

ik hoop dat iedereen dit gaat gebruiken en het uit het illegale straatje komt!!!!

 

32)Mijn vader heeft ook kleincellige longkanker met uitzaaiing naar lymfeklier bij de longen. Het medische wereldje drukt je dan meteen in het hoekje ‘niet te genezen’ maar misschien wel uitstel middels Chemo. Dus we zijn meteen met de chemo begonnen hoewel mijn vader in een zeer goede conditie was (hij kon nog 20km per dag fietsen en een uur tennissen omdat de kanker de cruciale delen in de longen nog niet te pakken had).

 

Ik hem me na de diagnose verdiept in allerlei alternatieven en ook op Cannabis Olie gestuit. De Rick Simpson Olie (RSO) die schijnbaar veel kankerpatiënten geneest van kanker…hij verkondigt dat er duizenden patienten genezen zijn….die kan ik niet vinden Ik kan er ook geen honderden vinden, ik kan er wel tientallen vinden die aangeven door gebruik van Cannabis olie GENEZEN te zijn van kanker (waarbij bij sommige de kanker na een paar jaar toch weer teruggekomen is).

 

Ook al zijn het maar een paar jubbelverhalen, je grijpt alles aan als je de diagnose ongeneeslijk ziek krijgt en dus zijn we ook gestart met het gebruik van Cannabis olie, wel in combinatie met de chemo die de oncoloog voorschreef. Vanaf half december is mijn vader bezig met het opbouwen van een hogere dosis (60 gram in 90 dagen gaat niemand halen!). Vandaag heeft hij een CT scan gehad, donderdag krijgen we de uitslag. Heel spannend, het is erop of eronder. Slaat de olie niet aan dan stopt mijn vader waarschijnlijk met de chemo en ook met de olie. Want niemand kan aangeven hoeveel extra tijd hij heeft terwijl zijn leven er wel onder lijdt…..dan liever nog even (als is het kort) genieten van het leven!

 

Mijn vader neemt de oliedruppels oraal en heeft opgebouwd tot ongeveer 0,65 gr/dag waarbij hij vanaf 16:00 niet erg veel mee kon doen vanwege vermoeidheid. De olie hakt er veel zwaarder in dan de chemo doet!

Dus slaat het wel aan dan gaan we proberen om de olie rectaal in te nemen…schijnbaar wordt je er dan minder stoned van. Is de uitslag positief dan gaan we er helemaal voor en gaat hij voor maximale dosering olie per dag. Is de uitslag negatief (heeft niets geholpen, kanker is erger geworden) dan stopt hij zeer waarschijnlijk met chemo en olie (wat ik ook wel begrijp omdat niemand kan aangeven hoeveel tijd je extra krijgt).

 

Dus fingers crossed voor komende donderdag!

 

PS:pas om met zomaar kopen van zogenaamde cannabis olie, er lopen een hoop oplichters rond. Weet wat de samenstelling van de olie is (%THC/CBD), vraag om testrapporten, ontmoet degene van wie je het koopt etc!

 

33) Mijn vrouw (58 jaar) heeft longkanker, er was één tumor in de rechterlong, na 25 chemo’s en bestralingen is die tumor ruim twee jaar weg geweest. Nu in afgelopen juni is die tumor weer te zien en ook in de andere long zijn kleine uitzaaiingen.

 

Er volgden 4 zware chemo behandelingen, na de eerste was zij een week lang heel erg ziek, vlak na de eerste behandeling zijn wij begonnen met cannabisolie. Na de tweede chemo was zij niet meer erg ziek en na de chemo’s daarna helemaal niet meer en de bijwerkingen zijn te verwaarlozen. De CT scan na de vierde chemo liet zien dat de grootste tumor geslonken was en dat de kleine uitzaaiingen in de andere long niet meer te zien waren of kleiner geworden.

 

Ik was sceptisch over de werking van cannabisolie, maar neig steeds meer te geloven dat het helpt tegen kanker, voor ons is het al bewezen nat het de bijwerkingen zeker onderdrukt.

 

Wie hebben nog meer ervaring met cannabis olie, welke door steeds meer wetenschappers als een middel tegen kanker kan zijn, zelfs de Amerikaanse kankerfonds schreef er al over.

 

34)***** Ik gebruik ook cannabisolie sinds ik begonnen ben met chemotherapie 1 tumor was niet meer te zien en 1 tumor is 44% geslonken in mijn ogen was mijn longarts daar zelf ook een beetje verbaasd over (al zullen ze dat niet toegeven) nu gebruik ik 5 druppels voor het slapen gaan omdat ik overdag zo in mijn auto wil stappen en absoluut niet onder invloed wil zijn. Ik ben er dus enthousiast over alleen mijn artsen niet zo (heb het wel verteld) omdat het hier in Nederland niet onderzocht is wat de consequenties op lange termijn zijn. Gr. Bianca

 

35)*****: Hoera blij blij.

vandaag uitslag gehad van het halfjaarlijkse controle onderzoek, alles was helemaal goed, er was niets te zien op de echografie en de bloedwaarden waren 3.2.

Voel me echt gelukkig. O:)

 

36)*****:Ik wil hier graag aan mee werken. Heb blaaskanker met uitzaaiingen in de botten en klieren gehad en ben dankzij o.a. wietolie weer bijna 2 jaar kankervrij.

 

37)******: Uitslag scan Joke is schoon , mooi begin 2017

 

38)******: Vandaag super uitslag gekregen in het ziekenhuis, heb slokdarm kanker, eind oktober vorig jaar geconstateerd, was niet te opereren ,de specialist gaf mij 30 % kans op genezing, half november tot eind december chemo en bestraling gehad en vanaf 2 december volop de wietolie gebruikt, ik heb totaal geen nadelige gevolgen ondervonden van de behandelingen in het ziekenhuis , mijn slokdarm / keel zat volledig dicht , heb 3 maand sondevoeding gehad, kreeg vandaag te horen na de scan van gisteren dat de doorgang weer 1.9 cm was zou 2.5 cm moeten zijn, het eten gaat ondertussen weer bijna als normaal

Over het effect van de olie ga ik met de artsen niet in discussie, hun mening is duidelijk, wel gaf hij vandaag toe dat ze met de billetjes bij elkaar hadden gezeten over de afloop en dat hij dit resultaat boven verwachting vond , echter voor mij is duidelijk dat het in iedergeval wel degelijk heeft meegeholpen aan dit resultaat , Super super, en bedankt dat het gebruik hiervan zo mogelijk wordt gemaakt !!!

Ik blijf gebruiken voor het laatste stukje genezing !!

 

39)******: Hoi ook ik heb kanker met uitzaaiingen stadium 4 . Na 2 maanden gebruik van thc 1 op 4 en CBD als voorgeschreven door iemand met kennis zijn de kanker markers gehalveerd en dat is erg veel. Dit betekent dat de kankercellen lui worden en uiteindelijk afsterven dus voor de helft zijn de uitzaaiingen in 2 maanden gehalveerd. Ik ben zo blij. Laat hem snel starten en CBD is ook nog eens een goeie pijnstiller. Pb mag hoor

 

Na 4 chemokuren én gebruik van de wietolie zijn de uitzaaiingen in mijn lever met de helft kleiner geworden en de tumor stabiel gebleven. De arts vindt dat de chemo goed is aangeslagen. Ik ga de discussie niet eens meer aan, iedereen in het ziekenhuis houdt zich op de vlakte als het gaat om medicinaal wiet gebruik. Het maakt mij niet uit wat er gewerkt heeft, belangrijker is dat er iets gewerkt heeft en dat ik met deze combinatie door wil gaan. Ondertussen gebruik ik 3 a 4 keer daags 9 druppels sterke olie. Ben nog nooit stoned geweest van de olie. (vroeger wel hoor)

Wat zou de cc olie extra voor mij kunnen betekenen?

40)******: Mn levertumoren zijn van 7 naar 5 cm gekrompen door de olie na het mislukken van chemokuur. Nu gebruik ik de olie naast de immunotherapie, 1 tumor nog te meten van 1,5 cm. Door de olie kwam ik van de morfine af en kon ik weer eten.