Op 29 januari 2017 ontvangen.

(Bericht afkomstig van Wietolie oftewel Thc&Cbd voor kanker en alle andere aandoeningen van Maureen Hanlon, die deze facebook pagina beheerd). Ik heb nagevraagd of het klopt dat de tumoren weg zijn….want met de zin ‘ de scan is goed’ kun je nog denken dat er krimp was maar hij is dus schoon.

Beste lotsverbondenen (degenen die zelf of in hun directe omgeving met kanker te maken hebben gekregen), even een positieve noot van mij. Ik hoop dat dit jullie hoop en energie geeft.
Vandaag vier ik mijn 58e verjaardag in goede gezondeheid en een opgewekt gemoed met mijn gezin met opgroeiende kinderen van nu 17 en 19. In 2013 had ik uitgerekend dat ik vermoedelijk 2016 niet zou halen.
Ik had maar 10% kans om deze verjaardag mee te maken toen ik de diagnose “Endeldarmkanker Fase 4” op 11 november 2013 kreeg. Daar kwam op 27 november 2013 nog de diagnose Kwaadaardige Melanoom bij maar deze was gelukkig niet uitgezaaid.
Grote tumor in de endeldarm, 6 uitzaaiingen in de lever. Na heftige bestralingen, 5 maanden chemokuren met die akelige Oxaliplatine, een operatie ter halvering van mijn lever, een nieuwe operatie voor het verwijderen van mijn endeldarmtumor en het plaatsen van een stoma en nogmaal een operatie voor het weer ongedaan maken van de stoma leek ik eind 2014 klaar – slechts 53 ziektedagen. Behoorlijk gehandicapt, dat wel maar mijn werk heb ik kunnen houden en ik ben redelijk mezelf gebleven. En misschien komt niet alle ellende in mijn lijf van de kanker en de behandelingen maar ook omdat ik geen 30 meer ben.
Oktober 2015 hoorde ik van een uitzaaiing in mijn longen, ontstaan uit een celletje dat “gebukt” had toen de chemo’s door mijn lijf gierden. Gelukkig eentje die waarschijnlijk goed kapot te bestralen zou zijn. Dus ik ging maar weer voor mijn bestralingskuur. Mijn vraag aan de chirurg of het mogelijk was dat er nog meer cellen in mijn lijf als een boobytrap zouden kunnen toeslaan bevestigde hij. Daar werd ik niet erg rustig van, al heb ik altijd de oogkleppen goed op kunnen zetten. “Vandaag is een mooie dag dag en ik wil niet weten hoe ik er over een jaar bij lig” dacht ik dan.
Als door een wonder maakte een buurvrouw mij attent op het bestaan van wietolie en de mogelijke positieve werkingen op je afweersysteem en op kanker. Toen ben ik me gaan inlezen en raakte ik overtuigd van de mogelijk genezende werking. Er zit geen enkel risico aan terwijl het vermoedelijk een enorm positieve invloed heeft op je afweersysteem. Ik heb toen contact gezocht met Maureen Hanlon en besloot een kuur te nemen.
Tegelijk met de bestralingen van mijn long heb ik een 60-daagse kuur RSO (Rick Simpson Oil) genomen. Het waren zetpillen en ik merkte er niets van en kon mijn werk gelukkig gewoon blijven doen. Toen ik mijn eerste controle-CT-scan kreeg was die gelukkig goed. Maar door de wietoliekuur voelde het in mijn hoofd alsof ik een machtig alternatief in handen had. Dat was ook bij alle scans die nog zouden volgen een enorm positief gevoel – dat zelfs wanneer er een slechte uitslag zou komen ik nog steeds een kans zou hebben, dankzij de wietolie. Natuurlijk weet ik niet of de scans goed zijn gebleven dankzij de wietolie, althans ik kan het niet met volledige zekerheid zeggen.
Maar ik geloof in dit spul en als het ooit weer nodig is neem ik het weer. Liever dan nog meer Oxaliplatine die mijn lichaam nog verder gehandicapt zal maken.
Hopelijk mag de wietolie iets goeds doen met jullie : er is geen risico, alleen een kans!