Bianca Wilterdink

Gebruikt 30-35 druppels voor de nacht.  Ze merkt niks van een high, want dan slaapt ze.  Ze maakt nu de sterke olie zelf want 20 euro per maand via Stichting Suver Nuver is toch wel een heel bedrag.

Ze heeft borstkanker  met vele uitzaaiingen in de longen.

Gebruikt alleen chemo en wietolie.

De arts zei vorig jaar mei dat ze de kanker  alleen stabiel konden houden,  het zou niet weg gaan.  Afgelopen augustus  nog 3 vlekjes van de  vele longuitzaaiingen. Nu zegt arts zelfs dat ze kan genezen.  Terwijl dit niet aan de orde was.  Arts gelooft er niet in en vind het een hype uit de jaren ’80.

Hier is de link: http://mediwiet.tv/ziektebeelden/kanker/

Aanvullend schrijft zij nog onder haar bericht op de facebook van Mediwiet:  Hoogst haalbare met chemo was dat ik het stabiel kon houden. Verdwijnen kon niet. Nu anderhalf jaar later is alles bijna weg. Had ik het alleen bij de chemo gehouden dan was ik er nu niet meer geweest. De arts is blij verrast met dit resultaat. Ze heeft er geen (medische) verklaring voor hoe dit kan. Dat maakt voor mij duidelijk dat de wietolie de rest gedaan heeft waardoor ik nu nog in een goede conditie ben, alles nog doe, geen extra medicatie slik voor en na de chemo (snappen ze ook niet) en zo gewoon lekker door ga.”

“Wat ontzettend fijn Bianca, dat het zo goed gaat! Begrijp ik het goed: dat je 30-35 dr voor de nacht gebruikt en niets overdag? Welke wietsoort gebruik je en weet je ook de concentratie vd Cbd en Thc? B.v.d. voor je reactie!”

Antwoord:  Bianca Wilterdink Ja dat heb je goed begrepen. Maar daar ga ik verandering in brengen. Ga overdag ook wat gebruiken zodat ik een spiegel opbouw. Dit na wijze raad van Wernard. Ik kan je niet vertellen welke wietsoorten ik gebruik omdat ik het bestel bij Suver Nuver. Sinds kort maak ik het zelf van wiet wat ik van een goede kennis heb gekregen. Welk soort dit is weer niet. Extra cbd gebruik ik niet. Neem wel een zo hoog mogelijke gehalte aan thc, de sterke olie van Suver Nuver met soms de cannabis cocktail. Dat wat ik zelf maak is 20 gram wiet met 120 ml alcohol en daarna 7,5 ml olijfolie. Ik ben volledig ontwetend begonnen. Wist niks van cannabis en gaandeweg de informatie bij elkaar gezocht en ook mijn eigen plan van aanpak aangepast.