Asbestkanker op retour.

Gevonden op de facebookgroep: CBD op maat Zuiver/Biologisch/ Lifestyle op 15 juni 2017.

De vrouw die in nauw contact staat met de man uit dit verhaal heb ik benadert. Deze man wil anoniem blijven. Zij verteld dat mensen die meer info willen over welke olie gebruikt is  haar kunnen benaderen via cbdopmaat@kpnmail.nl, dus stuur een mailtje voor meer informatie. Dit is omdat deze man vervelende reacties gehad heeft en nu liever niet meer openbaar wil met zijn verhaal .

Hij wil wel zeker mensen helpen die hetzelfde is overkomen maar er belden telkens mensen die alleen info wilden maar geen patienten waren, met het doel zelf olie te gaan verkopen. Het gaat nog steeds goed met deze man en hij gebruikt verder geen chemo. (24 nov. 2017)

 

Dit is het bericht van 15 juni 2017

Onderstaand bericht ontving ik deze morgen, van iemand die ook wietolie gebruikt, wat een GEWELDIG nieuws is dit, de foto toont een scan van 21 maart 2017, de volgende scan is van 24 Mei 2017, wat groen is, is kanker. Verbazend dat dit kan dank aan onze wietplant

Ik heb deze week een C.T. scan laten maken en gisteren de uitslag gehad. Het is echt verbluffend, mijn kanker is met 2/3 geslonken maar volgens de artsen kan dit helemaal niet. Ze hebben met de patholoog gebeld die de punctie onderzocht heeft en die zegt 100 % zeker te zijn dat het asbestkanker is. Nu is de biopsie naar het IAS en daar word het nog een keer bekeken. Ze vroegen wat heb jij gedaan ? ik heb gezegd ik heb gedaan wat ik altijd al heb gedaan het enige wat ik veranderd heb is dat ik wietolie ben gaan gebruiken. Toen kreeg ik de preek zo van dat het niet wetenschappelijk bewezen enz. enz.

Ik weet niet of het aan de wietolie ligt of dat er iets anders aan de hand is maar ik ben wel blij met deze uitslag en durf weer voorzichtig in de toekomst te kijken.
Ik zal de scan als bijlage meesturen. De onderste zijn van maart de bovenste zijn afgelopen woensdag en het groen is kanker. De datum staat ook aan de zijkant.

……………………………………………………………………………………

Dit is natuurlijk al topnieuws … maar het bleek dat de olie bij dezelfde mensen vandaan kwam waar ik het ook vandaan heb.

foto van Nibor Raaverok.
foto van Nibor Raaverok.