Alle de Haan en Monique de Haan van Borculo  facebook
22 Februari 2017.Longarts: Gefeliciteerd met uw verjaardag meneer de Haan…. U heeft kanker in de longen en lymfklieren….

Wij: ……..

Na onze naaste familie ingelicht te hebben hier thuis zijn we met de jongste heren en aanhang naar de Chinees vertrokken. Het is per slot toch nog je verjaardag…
Later die avond bij de Ierse Pub in de stad met alle heren heerlijk bier en andere heerlijke dranken genuttigd.

Dag erna gelijk naar Suver Nuver aan de Lorentzkade in Leeuwarden gegaan. Naast de reguliere behandelingen die de arts voorgesteld heeft gaan we gelijk beginnen met Cannabis Olie. Daarvan weten we dat het in elk geval ondersteunend werkt tijdens de behandelingen in het ziekenhuis.

Chemo is vrij snel erna gestart. Nagenoeg niet ziek geweest. Ook heerlijk kunnen eten en m’n dingen kunnen doen. Zelfs m’n staart is blijven hangen. Dit allemaal dankzij de hulp van de olie. Heb er een week vanaf moeten zien en dat was duidelijk te merken. Werd meer misselijk, wilde niet eten en kreeg meer en meer pijn. Na die week dus ook weer begonnen met olie en 4 dagen later was de pijn weg en kon ik weer genieten van mijn eten.

Bestralingen gehad. Behalve tijdens de week zonder de olie ben ik ook daar mooi doorheen gerold. Op een bepaald moment de dosis omhoog gedaan omdat de pijn terug kwam en daarna was ook dit weer weg. Bestralingsarts na alle behandelingen dus ook zeer tevreden met het resultaat.

Tijdens de bestralingen ging de chemo natuurlijk gewoon door. Dit is de hele periode goed gegaan en tot op vandaag heb ik nog altijd mijn haar en staart. Ben tijdens het afgelopen half jaar zo’n 15 kilo aangekomen wat me niet misstaat. Ook heb ik nu wat meer gewicht in te brengen in het gevecht.

17 Augustus 2017.

Longarts: Ik mag u tot mijn grote vreugde meedelen dat de behandelingen aanslaan en dat de kanker dit gevecht aan het verliezen is. Alle plekken zijn geslonken en alle lymfklieren zijn terug naar normaal formaat. Trek de champagne maar open want dit is een gevecht wat we zeker weten gaan winnen.

We gaan in elk geval door met de cannabis olie om ervoor te zorgen dat ook de laatste plekjes verdwijnen en alle littekens van de bestralingen goed kunnen helen.

We willen onze longarts enorm bedanken voor zijn steun en toewijding en het openstaan voor onze wens om cannabis olie te gebruiken.
We willen de mensen bij Suver Nuver bedanken voor hun steun en hulp en tips tijdens ons gevecht en voor het goede werk wat iedereen doet om ervoor te zorgen dat iedereen toegang kan hebben hier in Nederland tot de beste olie die er is. Ze zijn te vinden op Facebook op: https://www.facebook.com/groups/352815794912884/
en de website is: http://socialclub.frl/

Bewust hebben we dit buiten de Social Media gehouden tijdens ons gevecht maar nu we de strijd aan het winnen zijn willen we ook dat iedereen weet hoe we dit winnen. Het is belangrijk dat mensen weten dat er een plant is die enorm goede ondersteuning biedt tijdens deze gevechten en wat een kans geeft om ook echt te kunnen winnen.