Blogbericht 4

Ik ben lid van een groepje mensen die zich verdiepen in het telen van medicinale cannabis. 1 keer per jaar komen we bij elkaar. Op deze bijeenkomsten wordt gelachen en er is een serieuze ondertoon. We komen bij elkaar om te leren van elkaars kennis en tips uit te wisselen als we tegen problemen aan lopen. Het is ook heel fijn om met een groepje mensen te zijn die zich verdiept hebben in de cannabis en een open houding hebben. Helaas kon 1 persoon niet komen, maar na de bijeenkomst kreeg ik opeens gister dit mailtje van haar. Het is heel vers en ze moeten het nog verwerken, maar na met haar overlegd te hebben, mocht ik dit plaatsen:

 

Hallo

Zoals sommigen van jullie weten, heb ik Wietolie voor mijn broer gemaakt die darmkanker had met een uitzaaiing op de lever.

Mijn 5 planten zijn dezelfde als die van ******, nl Frisian Dew en Shamaan.Verhouding wietextract en olijfolie 1:10 dus 10ml wietextract verdunnen met 90 ml olijfolie. Samen 100ml

Mijn broer heeft geen chemo gedaan maar liet beide tumoren operatief verwijderen.

Daarnaast volgde hij het Moerman dieët, at veel kurkuma ( geelwortel) en dronk elke morgen zuiveringszout en citroensap.

Hij nam 5 druppels Wietolie onder de tong voor het slapengaan en 1 à 2 druppels voor t ontbijt en lunch.

Verder nam hij overdag cbd olie in van Mediwiet tegen het high zijn.

We zijn nu 14 maanden verder en alle uitslagen zijn goed! Op dit moment geen kanker te zien! Hij overweegt nu zelfs om de stoma terug te zetten.

We zijn dolblij met dit resultaat!

We kunnen niet in de toekomst kijken maar dit geeft veel rust.

Succes allemaal en ik hoop een volgende keer bij te kunnen zijn.

Warme groet, ********