Wiro Jacobs met blaaskanker, berichtje van hem.

Antwoord van Wiro Jacobs. Ik volg hem al een tijdje. Goed bezig zegt hij tegen mij. En ja natuurlijk mag je mijn verhaal delen. En laat de namen maar staan dat komt betrouwbaarder over….ik kan natuurlijk niet zijn hele blog hier neer zetten. Maar hij is dus genezen. Door cannabis en andere alternatieve middelen? Wie zal het zeggen? Wiro weet het inmiddels wel zeker. En ik ook.

“Op een maandag in november begon de eerste chemo-behandeling met cisplatin en gemcitabine. Donderdag arriveerde de cannabisolie. Zondag rond het middaguur verdween de pijn die de maanden ervoor alleen maar toenam. Voor het eerst sinds maanden had ik geen pijnstillers meer nodig. Dezelfde dag herstelde de blaasfunctie zich en kon ik ook weer normaal plassen. En zelfs de ontlasting veranderde die dag van dunne slierten naar ouderwets gewone dikke drollen. Dit alles is vanaf die dag ook zo gebleven.”

“De eerste twee weken van de chemo was elke keer heftig: Misselijkheid,alles smaakte vies, zelfs water. Overgeven en vermoeidheid. De twee weken die daarop volgden waren heerlijk: De smaak kwam grotendeels weer terug, misselijkheid verdween en ik had grote eetlust”

En nog een stukje uit zijn blog:

” Na de vier chemo-maanden is er opnieuw een CT-scan gemaakt. Hierbij is geen spoor van kanker te vinden.
De specialisten blijven van mening dat de radicale operatie onvermijdelijk is omdat blaaskanker niet geneest. Dit wordt nog eens onderschreven door de Europese richtlijnen. Maar gelukkig is de wens van de patiënt bepalend.
Ik heb er alle vertrouwen in dat mijn nieuwe leefstijl mij zal vrijwaren van deze ziekte. Ook in de toekomst.
Ook de CT-scan van juli 2016 is schoon. Over drie maanden de volgende. De scan van oktober 2016 is helemaal schoon. De oncoloog blijf bij zijn standpunt dat de blaas en de prostaat geheel moeten worden verwijderd. En ik blijf erbij dat ik genezen ben. Hoe ‘t ook zij, de oncoloog stelde voor de volgende scan over te slaan en het te beperken tot bloedonderzoek en een gesprek in januari 2017. Hier kan ik het helemaal mee eens zijn.

Januari 2017: Bloed is prima. Alles gaat goed, geen reden om te scannen.

Update eind maart: Uitslag bloedonderzoek idem dito.

Update juli: Alles op rolletjes. De bloedwaarden zijn uitmuntend. Over vier maanden wederom” .

Update van Wiro op 15 december 2017 schrijft hij op zijn timeline van fabebook:  Ook al is het voor mij geen nieuws. Het is toch leuk om na 2 jaar nu eindelijk de bevestiging te krijgen van de oncoloog: “De bloedwaarden zijn prima, de klieren voelen normaal. Niet opereren is toch de goede keuze geweest.”

CT-scan 28 januari 2016
CT-scan 11 november 2015
CT-scan 5 oktober 2016

lees verder op zijn blog www.wirojacobs.nl

Update 1-10-2018:
Net weer een ‘check-up’ in ‘t ziekenhuis achter de rug: Nu alweer bijna drie jaar schoon van ‘ongeneeslijke’ spierinvasieve blaaskanker fase 3. Waar de reguliere geneeskunde in gebreke blijft, blijkt de ‘alternatieve’ het medicijn zowaar beschikbaar te hebben. En dat voor een fractie van de kosten. En de specialist blijft ongeïnteresseerd. Al blijft de aanvankelijk ontkennende toon nu wel achterwege. Hij heeft zich tenslotte te houden aan het europese protocol. Triest, maar waar. Maar ik ben het levende bewijs dat het ook anders kan. Hierbij bewandel ik mijn eigen weg en voel me beter dan ooit tevoren. Dankzij m’n zorgvuldige en wetenschappelijk onderbouwde dieet en met dank aan de vakmensen van het ‘Polder Cannabis Olie werkt met wiet voor gezondheid’ team. Hoeveel bewijs moet er nog geleverd worden voordat dit wondermiddel uit de illegaliteit gehaald wordt in ons conservatieve kikkerlandje?