De medicijnenlijst van Har. Op voorschrift cannabisdruppels!

Prostaatkanker van Har Buynster

Ik heb net contact gehad met Har Buynster. Hij vond het goed dat ik over hem vertel. Hij heeft een blog om lotgenoten te helpen. Ik vond hem en deel zijn verhaal hier even wat hij op facebook schreef en daarna ook zijn blog. Hij vindt het goed als mensen met hem contact opnemen.

Ik zag zelfs, dat hij een foto heeft van een oncoloog die THC druppels voorschrijft! (foto hiervan bijvoegen)

Fantastisch nieuws!!!

Vanmiddag uitgebreid gesprek gehad met de oncoloog. Na in april de diagnose op één na agressiefste vorm van prostaatkanker met uitzaaiing te hebben gekregen, ben ik begonnen met het innemen van druppels cannabisolie (cbd en thc). Mijn PSA kankerwaarde was toen 228. Nog voordat er werd begonnen met chemo heb ik de kanker binnen een paar weken terug weten te brengen naar een PSAwaarde van 40.

En nu amper 5 maanden later heb ik vanmiddag van de oncoloog te horen gekregen dat mijn PSA waarde nu is gedaald tot een niet noemenswaardige 0.1!!!!! Yeah…ik heb de kanker verslagen. Ik heb ook besloten om geen chemo’s meer te ondergaan. Maar puur alspreventie blijf ik de cannabisolie gebruiken. Artsen staan verbaasdmaar ik weet wel beter. Nu gaan we werken aan mijn herstel want dat ik een flinke jas heb uitgedaan is duidelijk. Dankzij mijn eigen **** als personal coach gaat ook dit me lukken.

Iedereen bedankt voor jullie enorme support.

Dat heeft me zeer zeker door heel moeilijke tijden geloodst. Dikke

knuffel van Har ?

http://cannabishar.simplesite.com/