Ik ken Berna van Campen alleen maar via haar winkeltje in Terborg. Zij vindt het goed dat ik haar naam noem, ik heb het net ook even gevraagd namelijk. Zij heeft een tweedehandskleding winkeltje in Terborg waar ik wel eens kwam.

Toen ik laatst ergens in mei de krant open sloeg, zag ik daar haar naam staan. Goh! even lezen. Dat is die vrouw uit dat winkeltje.

Leukemie. Een heel verhaal. Bloedwaardes waren weer helemaal goed staat er. Positieve resultaten door de wietolie? Dat is het enige wat ze gebruikte namelijk. Ze schrijft dat ze haar nek wil uitsteken. Iedereen praat er besmuikt over. Bang voor reacties. Dapper dat ze in de krant staat vind ik.

Hier is de link:  https://www.gelderlander.nl/montferland/mediwiet-legaal-of-niet~a15209ba/

Inmiddels begrijp ik van haar dat ze stichting Mediwiet met Wernard Bruining gevraagd heeft om in de Amphion in Doetinchem een presentatie te geven over de voordelen van wietolie bij verschillende ziektes en met veel info over deze olie, hoe je het zelf kunt maken. En ook haar oncoloog zegt dit lees ik in de krant: ” Ik zal niet zeggen dat je niet mag gebruiken maar ik MAG niet zeggen dat je wel moet gebruiken…” Tja die man zit ook in een spagaat natuurlijk.

Ik begrijp van haar dat ze lijntjes heeft met de Amphion en dat dit geholpen heeft bij het aannemen van Wernard Bruining die over de wiet komt vertellen. Andere zaaltjes zagen het niet zo zitten….dat heb je dus nog met dit onderwerp…men denkt dat het gaat over blowen, coffeeshops en dat roept een beeld op van criminaliteit. Zo jammer dat de mensen niet wat verder nadenken en los durven komen van alle vooroordelen over plantjes en geneeskunde.