Van de facebook van Maureen Hanlon,  “Wietolie oftewel Thc&Cbd tegen kanker en alle andere aandoeningen.” Gevonden op 15 dec. 2017.

Hallo allemaal,
hoewel ik al een tijd aktief ben op de site van Maureen deel ik niet zoveel…. Vandaag ben ik bij de oncoloog geweest voor de uitslag van de echo en de MRI. De borstkanker met uitzaaiingen in de lymfe is voor de tweede keer gekrompen. Van de tumoren in mijn hoofd is niet veel te zeggen. De eerste MRI is in een ander ziekenhuis gemaakt dan deze laatste. Ze hebben verschillende apparaten waardoor de opnames zo goed als niet te vergelijken zijn. Volgens de arts zijn de tumoren wel stabiel, dus niet gegroeid of gedeeld. Voor mijn hoofd ben ik in mei bestraald en ik heb docetaxel en immunotherapie gehad. Verder heb ik de methode van Maureen gevolgd. Ik voel me goed, heb geen pijn maar ben wel snel moe door de chemo. Zo als ik me nu voel, heb ik het gevoel dat ik nog een hele tijd op deze aarde rondwandel!